Επίθεση ουκρανικού drone σε μονάδα αποθήκευσης πετρελαίου, καταγγέλλει η Ρωσία

Επίθεση σε μονάδα αποθήκευσης πετρελαίου κοντά στα ρωσικά σύνορα, πραγματοποίησε ένα ουκρανικό drone, σύμφωνα με τον ρώσο τοπικό κυβερνήτη της περιοχής.

Ειδικότερα, σύμφωνα με την ανάρτηση του κυβερνήτη στο Telegram, η επίθεση έγινε στην περιοχή Μπριάνσκ στα ρωσικά σύνορα.

Δεν υπάρχουν θύματα ύστερα από την επίθεση στις εγκαταστάσεις αυτές κοντά στην πόλη Κλίντσι, οι οποίες ανήκουν στη ρωσική πετρελαϊκή εταιρία Rosneft, αν και μια δεξαμενή αποθήκευσης υπέστη σοβαρές ζημιές, δήλωσε ο κυβερνήτης Αλεξάντρ Μπογκομάζ.

Νωρίτερα, ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου Ντιμίτρι Πεσκόφ, σύμφωνα με το πρακτορείο Tass, ανέφερε ότι η στρατιωτική επιχείρηση της Ρωσίας στην Ουκρανία είναι «πολύ δύσκολη», όμως ορισμένοι στόχοι έχουν επιτευχθεί.

Ο Πεσκόφ είπε στο ρωσικό πρακτορείο ότι η Μόσχα ενεργεί με αργό ρυθμό στην Ουκρανία επειδή «είναι μια στρατιωτική επιχείρηση, όχι πόλεμος».

Υποστήριξε ακόμη ότι η Ρωσία έχει καταφέρει να προκαλέσει σοβαρό πλήγμα στη στρατιωτική μηχανή της Ουκρανίας και «αυτή η δουλειά θα συνεχιστεί».

Προηγούμενο άρθροΥψηλά στην ατζέντα της κυβέρνησης τα έργα σε Μακεδονία και Θράκη
Επόμενο άρθροΜητσοτάκης στο TikTok: Η ατάκα “Ντιμπέι ρε” και πώς είδε ο ίδιος την τηλεμαχία

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ