Θ. Καράογλου: «Στις 21 Μαΐου η Ελλάδα φεύγει μπροστά και δεν γυρίζει στα λάθη του παρελθόντος»

Μήνυμα συσπείρωσης και συστράτευσης ενόψει των εθνικών εκλογών έστειλε ο Θεόδωρος Καράογλου, το απόγευμα της Πέμπτης, από τα Κύμινα και τη Σίνδο. «Στις 21 Μαΐου η Ελλάδα φεύγει μπροστά και δεν γυρίζει στα λάθη του παρελθόντος που πληρώσαμε πολύ ακριβά» σχολίασε, τονίζοντας ότι συγκριτικά με το 2019 η πατρίδα μας είναι ισχυρότερη σε οικονομικό, κοινωνικό και γεωστρατηγικό επίπεδο.

«Όσα πετύχαμε την τελευταία τετραετία κατακτήθηκαν με σχέδιο, οργάνωση και δουλειά» σημείωσε, εξηγώντας ότι η πατρίδα μας δεν έχει την πολυτέλεια για πολιτική αστάθεια, ακυβερνησία και ατέρμονα κομματικά «παζάρια». «Την επομένη των εκλογών η χώρα μας χρειάζεται βιώσιμη κυβέρνηση, με καθαρή εντολή και ορίζοντα τετραετίας. Εκείνο που πρέπει να αποφύγουμε είναι η καθήλωση και η οπισθοδρόμηση» παρατήρησε.

Συγκρίνοντας τις κυβερνητικές περιόδους 2015-2019 και 2019-2023, ο Θεόδωρος Καράογλου ανέφερε ότι αναμφίβολα η Κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας έχει επιδείξει σοβαρό έργο, θέτοντας ως παράδειγμα τη βελτίωση στους οικονομικούς δείκτες, τις επενδύσεις, τη φορολογική μεταρρύθμιση, την ουσιαστική προώθηση του ψηφιακού κράτους, τη διαχείριση του μεταναστευτικού και την αναβάθμιση της αποτρεπτικής δύναμης και ικανότητας των Ενόπλων Δυνάμεων.

Όπως είπε: «Ανάπτυξη, επενδύσεις και ευημερία αλλά με κοινωνική συνοχή και προστασία ήταν η επιτυχημένη συνταγή μας. Η Ελλάδα γύρισε σελίδα από το χθες. Στέκεται όρθια στα πόδια της χάρη στην ανορθωτική προσπάθεια του Κυριάκου Μητσοτάκη».

Κλείνοντας τις ομιλίες του ο κ. Καράογλου κάλεσε τους φίλους και τα στελέχη της Νέας Δημοκρατίας να συνταχθούν στην προσπάθεια του Κυριάκου Μητσοτάκη και να προσέλθουν μαζικά στις κάλπες προκειμένου να δώσουν στη χώρα σαφή πυξίδα για το μέλλον. «Με τη στήριξη όλων μας, η παράταξή μας θα είναι ισχυρή και θα επιτύχει μια ακόμα εκλογική νίκη» τόνισε.

Σήμερα ο κ. Καράογλου συνεχίζει την προεκλογική του δραστηριότητα στον Άγιο Αθανάσιο και τα Κουφάλια.


Τα άρθρα και τα σχόλια που δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν αποκλειστικά τους συγγραφείς. Η ιστοσελίδα μας δεν λογοκρίνει τις γνώμες κανενός.

Ακολουθήστε τις ειδήσεις του speaknews.gr στο Google News πατώντας εδώ

Προηγούμενο άρθροΟμιλία στο Αλεξάνδρειο Μέλαθρο στις 19:30
Επόμενο άρθροΑκ. Σκέρτσος: Ο κ. Κατρούγκαλος αποκάλυψε πως ο ΣΥΡΙΖΑ θέλει επαναφορά του συντελεστή ασφαλιστικών εισφορών

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ