Θεσσαλονίκη: Πλήθος κόσμου στην κεντρική εκδήλωση του υποψήφιου βουλευτή με το ΠΑΣΟΚ Πέτρου Λεκάκη

«Η σημερινή μας συνάντηση, δεν είναι μια πολιτική εκδήλωση. Είναι μια γιορτή, μια γιορτή της Δημοκρατίας, μια γιορτή του ΠΑΣΟΚ που αποδεικνύει στην πράξη πως επέστρεψε ως πρωταγωνιστής και θα γίνει ο ρυθμιστής της επόμενης ημέρας». Με αυτά τα λόγια καλωσόρισε τους εκατοντάδες παρευρισκόμενους στο θέατρο Κήπου στο κέντρο της πόλης ο υποψήφιος βουλευτής ΠΑΣΟΚ- Κινήματος Αλλαγής, Α’ Θεσσαλονίκης και πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Θεσσαλονίκης, Πέτρος Λεκάκης στην κεντρική προεκλογική του εκδήλωση την Τετάρτη 10 Μαΐου 2023.

Πρόκειται για την τέταρτη και τελευταία πολιτική εκδήλωση που πραγματοποιεί ο υποψήφιος βουλευτής της Α’ Θεσσαλονίκης στο περιθώριο της συμμετοχής του στις εθνικές εκλογές της 21ης Μαΐου 2023 με το ΠΑΣΟΚ- Κίνημα Αλλαγής. Είχαν προηγηθεί εκδηλώσεις σε Τούμπα, Σταυρούπολη και Καλαμαριά.

Τον Πέτρο Λεκάκη προλόγισαν ο Γρηγόρης Λαμπράκης, υποψήφιος βουλευτής του ΠΑΣΟΚ- ΚΙΝΑΛ Επικρατείας- γιος του δολοφονημένου από το παρακράτος το 1963, ειρηνιστή και βουλευτή της Αριστεράς Γρ. Λαμπράκη και ο Παρασκευάς Παρασκευόπουλος, πρώην βουλευτής Επικρατείας και πρόεδρος του Μουσείου «Μίκης Θεοδωράκης Ζάτουνας». Την εκδήλωση παρουσίασε ο γνωστός παρουσιαστής Γιώργος Μαυρίδης.

«Η σοσιαλδημοκρατία επιστρέφει, επιστρέφει για να βγάλει την χώρα από την παρακμή, για να ξαναδώσει ελπίδα στον τόπο, για να ξαναδώσει, οικονομική και θεσμική αξιοπρέπεια σε όλους τους Έλληνες. Ήρθε η ώρα της μεγάλης πολιτικής αντεπίθεσης, της Δημοκρατικής παράταξης, όλων των Ελλήνων, αρκετά με την προπαγάνδα του συστήματος, ήρθε ή ώρα να ανοίξουμε την πολιτική μας φαρέτρα, και από δω και πέρα, να απαντάμε σε όλους και σε όλα. Δεν θα επιτρέψουμε άλλο, την αλλοίωση της έννοιας ΠΑΣΟΚ, από κανέναν και προς κανέναν, δεν θα επιτρέψουμε άλλο, την αλλοίωση της μεγάλης προσφοράς στον τόπο της παράταξης μας» σημείωσε κατά τη διάρκεια της ομιλίας του ο Πέτρος Λεκάκης.

Ο υποψήφιος βουλευτής ΠΑΣΟΚ- Κινήματος Α’ Θεσσαλονίκης υπεραμύνθηκε των πολιτικών και των επιλογών του κόμματος στο παρελθόν και σημείωσε πως η μόνη λύση για τον ελληνικό λαό, η πρόταση που επαναφέρει το σύνολο της κοινωνίας στο προσκήνιο είναι εκείνη που έχει καταθέσει εδώ και μήνες στον ελληνικό λαό ο Νίκος Ανδρουλάκης. «Η κοινωνία δεν χρειάζεται διαχειριστές εξουσίας. Εμείς δεν θέλουμε να μας κυβερνάνε απολυταρχικοί managers, δήθεν άριστοι, που έμαθαν να λειτουργούν από τα γεννοφάσκια τους χωρίς εν συναίσθηση, managers να βάλετε στις ανώνυμες – απρόσωπες εταιρίες σας που συνεχίζουν να χρεωκοπούν εις βάρος του Λαού, όπως χρεοκόπησαν οι τράπεζες εις βάρος των συνταξιούχων. Εμείς θέλουμε να επιστρέψει η πολιτική, να επιστρέψει η επιθυμία και η πίστη για το όραμα μίας δίκαιης κοινωνίας, που στο επίκεντρο της θα είναι οι άνθρωποι, και όχι οι αριθμοί» ανέφερε ο κ. Λεκάκης ασκώντας κριτική σε Νέα Δημοκρατία και ΣΥΡΙΖΑ- ΠΣ.

Και συνέχισε ο κ. Λεκάκης: «Θέλουμε ισχυρούς νόμους και όχι την αλλοίωση τους λόγω της αλλεργίας που προκαλούν στον νεοφιλελευθερισμό, θέλουμε ισχυρό κράτος δικαίου, ώστε να υπάρχει ισχυρή αντίσταση στον ισοπεδωτικό νεοφιλελευθερισμό που εκπροσωπείται για αυτό συνεχίζουμε την αυτόνομη πορεία μας, με τον λαό, για τον λαό, γιατί μόνο η δική μας παράταξη μπορεί να σταματήσει την θεσμική αποδόμηση της δημοκρατίας, την διαρκή υπονόμευση της από τις δυνάμεις του νεοφιλελευθερισμού. Γιατί η δική μας παράταξη μπορεί και πρέπει να αντιμετωπίσει την ολιστική προπαγάνδα στην οποία υποβάλλεται ο Ελληνικός Λαός».

Ο υποψήφιος βουλευτής του ΠΑΣΟΚ- Κινήματος Αλλαγής κάλεσε τους ψηφοφόρους να επιλέξουν την υποψηφιότητά του ως τη «ΝΕΑ ΕΠΙΛΟΓΗ» της Α’ Περιφέρειας, προκειμένου όπως είπε να γίνει η Θεσσαλονίκη ξανά πρωταγωνίστρια μέσα από ένα ισχυρό ΠΑΣΟΚ- ΚΙΝΑΛ.

Προηγούμενο άρθροΜήνυμα νίκης και πρωτιάς έστειλε από τον Λαγκαδά ο Θεόδωρος Καράογλου
Επόμενο άρθροΣυμμετοχή του Προέδρου της Δημοκρατίας στην 4η Σύνοδο Αρχηγών Κρατών και Κυβερνήσεων του Συμβουλίου της Ευρώπης

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ