Π. Κοκκόρης: Η Θεσσαλονίκη πρωτεύουσα της πρωτοπορίας και της καινοτομίας

“Η Θεσσαλονίκη πρωτεύουσα της πρωτοπορίας και της καινοτομίας” σημειώνει σε άρθρο του ο υποψήφιος βουλευτής της ΝΔ στην Α’ Θεσσαλονίκης, Παναγιώτης Κοκόρης.

Αναλυτικά:

“Η δεύτερη σε πληθυσμό πόλη της χώρας, η ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΠΟΛΗ, αποτελεί το μεγαλύτερο στρατηγικό πλεονέκτημα όλης της χώρας. Αρκεί μόνο να το πιστέψουμε και να εργαστούμε σκληρά και συστηματικά ώστε το πλεονέκτημα αυτό να μετατραπεί σε τσουνάμι πρωτοπορίας και καινοτομίας που θα συμπαρασύρει όλες τις υγιείς δυνάμεις που κρύβονται μέσα της.

Δεν πρέπει να είμαστε ικανοποιημένοι από την μετριότητα. Είμαστε μια κοινωνία υψηλών προσδοκιών που ήρθε η ώρα να πάρει τις τύχες της στα χέρια της.

Όλοι όσοι έχουμε δημόσιο λόγο σε αυτή την πόλη είμαστε υποχρεωμένοι να αγωνιστούμε μαζί με τους πολίτες για να αποτινάξουμε από πάνω μας την «συμπρωτεύουσα», αντικαθιστώντας την με μία νέα συμφωνία για το μέλλον. Η πόλη και οι άνθρωποι της, ιδιαίτερα το πιο δυναμικό κομμάτι της, τα νέα παιδιά, έχουν απαιτήσεις, έχουν όνειρα, είναι δημιουργικοί, σχεδιάζουν, τολμούν, πρωτοπορούν.
Όλοι αυτοί γνωρίζουν τι πρέπει να γίνει. Εμείς ακολουθούμε ακούγοντας την φωνή τους.
Κάθε φορά που μου δίνονταν η δυνατότητα, από όποια θέση και αν κλήθηκα να υπηρετήσω την κοινωνία, η Θεσσαλονίκη έπαιρνε το προβάδισμα.

Γιατί γνωρίζω τις δυνατότητές της. Γιατί γνωρίζω τι χρειάζεται για να απελυθερωθεί και να γίνει πρωταγωνίστρια και κοσμοπολίτικη. Αρκεί να πιστέψει στον εαυτό της και στο ανθρώπινο δυναμικό της.

Στην μοναδικότητά της.

Ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης στην πρόσφατη επίσκεψη του στην πόλη αναφέρθηκε σ’ όλα τα μεγάλα έργα τα οποία η Κυβέρνηση έχει σχεδιάσει και υλοποιεί με απίστευτα γρήγορους ρυθμούς. Έργαπνοής που στοχεύουν να αλλάξουν την πόλη και ναβελτιώσουν την καθημερινότητα και ποιότητα ζωής των κατοίκων και των επισκεπτών.

Είναι σημαντικό για τη Θεσσαλονίκη ότι ένας Πρωθυπουργός δεν αντιμετωπίζει την πόλη ψηφοθηρικά, αλλά έχει δείξει σ’ όλη τη θητεία του την ευαισθησία του, την αγωνία του και το όραμα για την ανάπτυξή της.

Μετά από χρόνια το όραμα ενός Πρωθυπουργού αποτελεί όραμα της ίδιας της πόλης.
Για να γίνει το όραμα πραγματικότητα, για να ξεχυθεί η Θεσσαλονίκη μπροστά,η Ν.Δ. πρέπει όχι μόνο να είναι το πρώτο κόμμα στις εκλογές. Πρέπει να είναι ισχυρή ώστε την επόμενη ημέρα να έχει τον κυρίαρχο ρόλο.

Αυτοδυναμία της ΝΔ σημαίνει αυτοδύναμη Θεσσαλονίκη”.

Προηγούμενο άρθροΤσίπρας για δηλώσεις Κατρούγκαλου: στο πρόγραμμά μας δεν υπάρχει καμία αύξηση εισφορών
Επόμενο άρθροΝέα Ερυθραία: Δύο νέα επεισόδια οπαδικής βίας με τραυματισμούς ανηλίκων

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ