Πρόεδρος Μηχανοδηγών: Μονή γραμμή σε Λάρισα – Πλατύ γιατί έγινε “βραχυχύκλωμα” – Το σημερινό ολοκληρώνει την κοροϊδία

Σε μονή γραμμή γίνονται τα σημερινά δρομολόγια της Hellenic Train, μεταξύ Λάρισας – Πλατεώς.

Το συμβάν γνωστοποίησε με ανάρτησή του στα social media ο πρόεδρος του Σωματείου Μηχανοδηγών, Κώστας Γενηδούνιας.

Ο ίδιος, αναφέρει μεταξύ άλλων: «Μας ενημέρωσαν ότι θα υπάρχει ΜΟΝΗ γραμμή μεταξύ Λάρισας- Πλατεως. Δηλαδή θα κινούμαστε σε μονή γραμμή 130 χιλιομέτρων , γιατί ο σταθμός Λιτοχώρου -που εργάζεται- ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΛΕΙΔΟΥΧΟ. Αν δεν ντρέπεται & η ντροπή ποιος ντρέπεται ; Μονή γραμμή Λάρισα -Πλατύ γιατί έγινε ένα «βραχυκύκλωμα»».

Σχετικά με τον χρόνο αποκατάστασης, ο κ. Γενηδούνιας, μιλώντας στο thestival.gr, σημείωσε πως «είναι άγνωστο, δεν το γνωρίζουμε. Μία από τα ίδια».

Σημειώνεται πώς από σήμερα προστέθηκαν νέα δρομολόγια με τραίνα, στον άξονα Αθήνα – Θεσσαλονίκη – Αθήνα, καθώς και σε άλλες περιοχές της Ελλάδας.

Στην ανάρτησή του σημειώνει τα εξής:

Σήμερα ο ΟΣΕ κάνει «επανεκκίνηση». Την πρώτη ημέρα της επανεκκίνησης , πριν από λίγο , μας ενημερώσαν ότι θα υπάρχει ΜΟΝΗ γραμμή μεταξύ Λάρισας- Πλατεως. Δηλαδή θα κινούμαστε σε μονή γραμμή 130 χιλιομέτρων , γιατί ο σταθμός Λιτοχώρου -που εργάζεται- ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΛΕΙΔΟΥΧΟ. Αν δεν ντρέπεται & η ντροπή ποιος ντρέπεται ; Μονή γραμμή Λάρισα -Πλατύ γιατί έγινε ένα «βραχυκύκλωμα». Μετα τα χυδαία ψέμματα τους- και αυτό το σημερινό ολοκληρώνει την κοροϊδία – , ζητάνε από εμάς, να τους πιστέψουμε. Στις 12 το μεσημέρι συνεδριάζει έκτακτα το ΔΣ του Σωματείου μας. Γιατί για εμάς ουσία δεν είναι η επικοινωνία”.

Προηγούμενο άρθροΔένδιας: Η Τουρκία να ξεφύγει από τη λογική της νέο-οθωμανικής επιβολής
Επόμενο άρθροΠέθανε ο τραγουδιστής Γιάννης Βογιατζής

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ