Στη Θεσσαλονίκη Ανδρουλάκης και Κουτσούμπας – Αναλυτικά το πρόγραμμα των πολιτικών αρχηγών

Με ομιλίες και περιοδείες συνεχίζεται ο προεκλογικός αγώνας ενόψει της Κυριακής.

Στη Θεσσαλονίκη σήμερα θα μιλήσουν ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Νίκος Ανδρουλάκης (στις 19:00 στο Βελλίδειο) και ο γγ της ΚΕ του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας στις 19.30 στον Λευκό Πύργο.

Αναλυτικά:

Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης θα επισκεφθεί το μεσημέρι την περιοχή του Ζωγράφου. Στις 19:00, θα μιλήσει σε εκδήλωση της Νέας Δημοκρατίας στο Ηράκλειο Κρήτης, στο Κηποθέατρο «Νίκος Καζαντζάκης».

Την Ηγουμενίτσα και τα Γιάννενα επισκέπτεται ο Αλέξης Τσίπρας. Σύμφωνα με το πρόγραμμα, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ  – ΠΣ θα απευθυνθεί στους πολίτες στην Ηγουμενίτσα στον πεζόδρομο Γρ. Λαμπράκη & 23ης Φεβρουαρίου, στις 11:30. Στη συνέχεια, θα μεταβεί στα Γιάννενα, όπου θα πραγματοποιήσει ομιλία στο κλειστό γυμναστήριο Λιμνοπούλας στις 19:30.

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής, Νίκος Ανδρουλάκης, θα μιλήσει στις 19:00 στη Θεσσαλονίκη (Βελλίδειο Συνεδριακό Κέντρο).

Στις 21:50 θα μεταδοθεί μαγνητοσκοπημένη συνέντευξη του κ.Ανδρουλάκη στην εκπομπή “Παρεμβάσεις” με τους δημοσιογράφους Σωτήρη Ξενάκη και Νίκο Ελευθερόγλου (Τ/Σ Blue Sky).

Ο γγ της ΚΕ του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας, επισκέπτεται σήμερα τη Θεσσαλονίκη όπου στις 19:30 θα μιλήσει σε κεντρική προεκλογική συγκέντρωση του ΚΚΕ.

Ο επικεφαλής του ΜέΡΑ25 – Συμμαχία για τη Ρήξη Γιάνης Βαρουφάκης θα μιλήσει στις 20:00 στο Ηράκλειο Κρήτης.

Προηγούμενο άρθροΣεισμός στη Νέα Καληδονία: Μικρά κύματα τσουνάμι από το σεισμό των 7,7 Ρίχτερ
Επόμενο άρθροΚαινοτόμα Εφαρμογή Εικονικών Ασθενών για Φορητές Συσκευές του Τμήματος Ιατρικής ΑΠΘ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ