Δημήτρης Κούβελας: «Με κυβέρνηση ΝΔ κερδίζουμε το στοίχημα για την Ελλάδα που αξίζει στη νέα γενιά».

Έναν πολύ ζεστό και ουσιαστικό διάλογο είχε με νέους ανθρώπους ο υποψήφιος Βουλευτής Α’ Θεσσαλονίκης της ΝΔ Δημήτρης Κούβελας σε χαλαρή συνάντηση με ποτό στο “Apallou“. Η εκπαίδευση, τα πανεπιστήμια, οι σπουδές στο εξωτερικό και η αναζήτηση εργασίας ήταν τα θέματα που κυριάρχησαν.

Ο κ. Κούβελας άκουσε με προσοχή τις ανάγκες και τις προσδοκίες που έχει η νεολαία μας. Στη συνέχεια, αφού παρουσίασε όλα αυτά που η κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη πέτυχε τα τέσσερα τελευταία χρόνια προκειμένου η Ελλάδα να αρχίσει να κάνει σταθερά βήματα προόδου τόνισε ότι «σήμερα η χώρα μας στα ζητήματα των νέων δεν έχει καμία σχέση με εκείνη του 2019 και κυρίως του 2015».

Όπως εξήγησε, όλο αυτό το διάστημα, η κυβέρνηση δυνάμωσε τη φωνή των φοιτητών και θωράκισε τα Πανεπιστήμια, ώστε να ξεπεραστούν οι παθογένειες του χθες και να μπορέσουν να ανταποκριθούν στις ανάγκες του σήμερα, καινοτομώντας με το βλέμμα στραμμένο στις εξελίξεις του αύριο.

«Παραδίδουμε ένα Πανεπιστήμιο ανοιχτό στην κοινωνία, με φοιτητές που θα μπορούν ισότιμα να αναπτύξουν τις δεξιότητές τους, αλλά και ακαδημαϊκούς δασκάλους άξιους να μεταλαμπαδεύσουν στα παιδιά μας γνώσεις και συμπεριφορές. Είμαστε πάντα με τις βιβλιοθήκες και όχι με τις βαριοπούλες», τόνισε.

Ο Υποψήφιος Βουλευτής Α’ Θεσσαλονίκης της ΝΔ επεσήμανε ότι «στη ΝΔ αγωνιζόμαστε για να σας παραδώσουμε αυτό που σας αξίζει», λέγοντας χαρακτηριστικά ότι θα συνεχίσει να συνδράμει με όλες τις δυνάμεις του προκειμένου να υπάρχουν περισσότερες και καλύτερα αμειβόμενες δουλειές για τους νέους μας.

«Βασικός πυλώνας προόδου για την Ελλάδα ήταν, είναι και θα είναι πάντα η παιδεία μας. Ας μην ξεχνούμε, ότι τελικά όλα είναι ζήτημα παιδείας», υπογράμμισε.

Ο Δημήτρης Κούβελας παρότρυνε τους νέους να πάνε να ψηφίσουν την 21η Μάϊου λέγοντας χαρακτηριστικά «είμαστε με τη συμμετοχή και όχι με την αποχή».


Τα άρθρα και τα σχόλια που δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν αποκλειστικά τους συγγραφείς. Η ιστοσελίδα μας δεν λογοκρίνει τις γνώμες κανενός.

Ακολουθήστε τις ειδήσεις του speaknews.gr στο Google News πατώντας εδώ

Προηγούμενο άρθροΝ. Ανδρουλάκης: Ισχυρό ΠΑΣΟΚ είναι ανάχωμα στην περιφρόνηση του λαού από τους κ.κ. Τσίπρα και Μητσοτάκη
Επόμενο άρθροΗ πρώτη φιέστα στην ΟΠΑΠ Αρένα

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ