Συνάντηση Κενεβέζου με μαθητές Μαθητικού Διαγωνισμού «Κύπρος, Ελλάδα, Ομογένεια»

Συνάντηση με μαθητές και μαθήτριες, καθώς και με δασκάλους του 12ου Δημοτικού Σχολείου Ηλιούπολης, οι οποίοι μετείχαν στον 9ο Διεθνή Μαθητικό Διαγωνισμό «Κύπρος, Ελλάδα, Ομογένεια–Εκπαιδευτικές Γέφυρες 2022-2023», λαμβάνοντας το πρώτο βραβείο για την κατηγορία «Worldwide Art cries out for Cyprus», πραγματοποίησε σήμερα ο Πρέσβης της Κυπριακής Δημοκρατίας στην Ελλάδα Κυριάκος Κενεβέζος.

«Είχα σήμερα τη χαρά, αλλά πολύ περισσότερο την τιμή, να γνωρίσω και να συνομιλήσω με 13 πραγματικούς πρεσβευτές της Κύπρου μας», σημείωσε ο κ. Κενεβέζος.

Όπως επισήμανε, πρόκειται για «13 Ελλαδίτες μαθητές της Δ2 τάξης του 12ου Δημοτικού Σχολείου Ηλιούπολης, που με την προτροπή και τη βοήθεια των άξιων δασκάλων τους, συμμετείχαν με ενθουσιασμό και, πρωτίστως, με αγάπη για την Κύπρο, στον 9ο Διεθνή Μαθητικό Διαγωνισμό “Κύπρος, Ελλάδα, Ομογένεια–Εκπαιδευτικές Γέφυρες 2022-2023”, όπου διακρίθηκαν λαμβάνοντας Πρώτη Θέση και Πρώτο Βραβείο στην κατηγορία “Worldwide Art cries out for Cyprus”».

«Το λιγότερο που μπορούμε να κάνουμε είναι να τους ευχαριστήσουμε και να εκφράσουμε την ευγνωμοσύνη και την αγάπη μας τόσο σε αυτούς όσο και στους ακούραστους εκπαιδευτικούς τους, που καλλιεργούν στους μαθητές τους τη δημιουργικότητα, τη φιλομάθεια, το συλλογικό πνεύμα και την έγνοια για την Κύπρο και την Ελλάδα μας», ανέφερε ο ίδιος.

Τέλος απευθυνόμενος στους μαθητές και τις μαθήτριες, καθώς και στους δασκάλους που συνέβαλαν στον εγχείρημα, ο κ. Κενεβέζος σημείωσε ότι «ο ενθουσιασμός, η εργατικότητα, η ευαισθησία, η δημιουργικότητα και η αγάπη τους για την Ελλάδα και την Κύπρο, προσφέρουν ένα τεράστιο μήνυμα αισιοδοξίας και ελπίδας σε όλους μας».

Πηγή: ΚΥΠΕ


Τα άρθρα και τα σχόλια που δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν αποκλειστικά τους συγγραφείς. Η ιστοσελίδα μας δεν λογοκρίνει τις γνώμες κανενός.

Ακολουθήστε τις ειδήσεις του speaknews.gr στο Google News πατώντας εδώ

Προηγούμενο άρθροΔημήτρης Μάντζος – Αυτό είναι το δικό μας Προοδευτικό Όραμα για το Μέλλον
Επόμενο άρθροΠαντελής Σαββίδης – Το διακύβευμα των εκλογών

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ