Δήλωση του Δημάρχου Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνου Ζέρβα για το μετρό

Μετά τη σημερινή δοκιμαστική λειτουργία του μετρό, παρουσία του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνος Ζέρβας προχώρησε στην ακόλουθη δήλωση:

«Αν δεν είχαν γίνει κάποιες προσφυγές, αν κάποιοι δεν είχαν σηκώσει χειρόφρενο, σήμερα το μετρό της Θεσσαλονίκης δεν θα το είχαμε χρησιμοποιήσει μόνον αυτοί που μπήκαμε στον συρμό για τη δοκιμαστική του λειτουργία, αλλά θα το χρησιμοποιούσε καθημερινά όλο το επιβατικό κοινό -οι κάτοικοι και οι επισκέπτες της Θεσσαλονίκης. Χαιρόμαστε ιδιαίτερα με την εξέλιξη του έργου και είμαστε εδώ, για να τηρηθούν τα χρονοδιαγράμματα, να δοθεί άμεσα το μετρό στην κυκλοφορία και να συζητήσουμε και να επιλύσουμε τα θέματα των επεκτάσεων προς τα δυτικά και προς το αεροδρόμιο. Συγχρόνως πρέπει να δούμε την επόμενη μέρα του ΟΑΣΘ αλλά και το flyover, το οποίο ξεκινάει, ώστε η Θεσσαλονίκη ολιστικά να λύσει το μεγαλύτερό της πρόβλημα, που είναι το κυκλοφοριακό. Η σημερινή είναι μια σημαντική μέρα για τη Θεσσαλονίκη. Κάθε μέρα που θα βρισκόμαστε πιο κοντά στη λύση του κυκλοφοριακού θα είναι μια σημαντική μέρα».


Τα άρθρα και τα σχόλια που δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν αποκλειστικά τους συγγραφείς. Η ιστοσελίδα μας δεν λογοκρίνει τις γνώμες κανενός.

Ακολουθήστε τις ειδήσεις του speaknews.gr στο Google News πατώντας εδώ

Προηγούμενο άρθροΣέρρες: Στη φυλακή 55χρονος ψιλικατζής για ασελγείς πράξεις σε βάρος ανήλικων κοριτσιών
Επόμενο άρθροΜάτι: Αποζημίωση 150.000 ευρώ στους συγγενείς 73χρονου θύματος της πυρκαγιάς

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ