Εκλογές 2023: Πού ψηφίζουν οι πολιτικοί αρχηγοί την Κυριακή

Λίγες ώρες μας χωρίζουν από τις εθνικές εκλογές της 21ης Μαΐου όπου οι πολίτες, ανάμεσά τους και οι πολιτικοί αρχηγοί των κομμάτων, θα κληθούν να ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα στην κάλπη.

Ο πρωθυπουργός και πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης, θα ασκήσει το εκλογικό του δικαίωμα στο 361 ΕΤ, στο 7ο δημοτικό σχολείο Κηφισιάς, ενώ ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας, θα βρεθεί στις 09:30 το πρωί στο 14ο Εκλογικό Διαμέρισμα, στο 27o και 30o Δημοτικό Σχολείο Αθηνών, στην Κυψέλη.

Ο Νίκος Ανδρουλάκης, πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, θα ψηφίσει στον τόπο καταγωγής του, τη Κρήτη και συγκεκριμένα στο 195 ΕΤ, στο 13ο δημοτικό σχολείο Ηρακλείου.

Ο γενικός γραμματέας του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας θα ασκήσει το εκλογικό του δικαίωμα την Κυριακή 21 Μαΐου και ώρα 10:00 στο 152ο εκλογικό τμήμα του δήμου Λαμιέων.

Με τη σειρά του ο γενικός γραμματέας του ΜέΡα 25 Συμμαχία για τη Ρήξη, Γιάνης Βαρουφάκης, θα ασκήσει το εκλογικό του δικαίωμα στο 1072 ΕΤ, στο 2o δημοτικό σχολείο Παλαιού Φαλήρου,ενώ ο Κυριάκος Βελόπουλος, στο 375 ΕΤ, που βρίσκεται στο 1ο δημοτικό σχολείο Πανοράματος της Θεσσαλονίκης.

Τέλος η Πρόεδρος της Δημοκρατίας,Κατερίνα Σακελλαροπούλου, στις 12:00 θα ψηφίσει στο 104ο εκλογικό τμήμα, στο 44o δημοτικό σχολείο Αθηνών.

Προηγούμενο άρθροΣυνέντευξη του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Alpha και στον δημοσιογράφο Αντώνη Σρόιτερ
Επόμενο άρθροBeyond: Μια έκθεση για το μέλλον – Εγκαινιάστηκε η έκθεση καινοτομίας και τεχνολογίας στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Θεσσαλονίκης

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ