Τσίπρας: Συγκαλούνται τα συλλογικά όργανα του ΣΥΡΙΖΑ, θα κάνουμε άμεσα αλλαγές

Την πρώτη του δήλωση, μετά τη μεγάλη ήττα του ΣΥΡΙΖΑ στις εκλογές, έκανε ο Αλέξης Τσίπρας, το βράδυ της Κυριακής. Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ προανήγγειλε εξελίξεις στο κόμμα του, καθώς συγκαλούνται άμεσα στα συλλογικά όργανα.

Αναλυτικά είπε: «Το εκλογικό αποτέλεσμα αποτέλεσμα είναι εξαιρετικά αρνητικό για το ΣΥΡΙΖΑ πριν από λίγο επικοινώνησα με τον κύριο Μητσοτάκη και τον συνεχάρη για τη νίκη του οι αγώνες έχουν και οι νίκες και ήττες τα συλλογικά μας όργανα θα συγκληθούν άμεσα ώστε να αποτιμήσουν τα εκλογικά αποτελέσματα.

Ο εκλογικός κύκλος ωστόσο δεν έχει ακόμα τελειώσει δεδομένου ότι κατά πάσα πιθανότητα θα υπάρξει δεύτερη εκλογική αναμέτρηση συνεπώς δεν έχουμε το περιθώριο του χρόνου πρέπει να κάνουμε άμεσα όλες τις αλλαγές που χρειάζονται ώστε να δώσουμε με τους καλύτερους δυνατούς όρους στην επόμενη κρίσιμη και τελική εκλογική μάχη θέλω να ευχαριστήσω από καρδιάς τους εκατοντάδες χιλιάδες πολίτες που μας στήριξαν με την ψήφο τους και κυρίως τα χιλιάδες μέλη και φίλους του ΣΥΡΙΖΑ που δώσαμε τη δύσκολη εκλογική μάχη.

Νωρίτερα, ο Αλέξης Τσίπρας τηλεφώνησε στον Κυριάκο Μητσοτάκη και τον συνεχάρη για τη νίκη της Νέας Δημοκρατίας.

Ο Αλέξης Τσίπρας φθάνοντας λίγο πριν τις 9 το βράδυ στα κεντρικά γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ έγινε δεκτός με χειροκροτήματα από τους υποστηρικτές του, ο ίδιος ωστόσο δεν θέλησε να κάνει δηλώσεις. Χωρίς να πει τίποτα, κατευθύνθηκε στον 7ο όροφο της Κουμουνδούρου, από όπου και τηλεφώνησε στον κ. Μητσοτάκη

Προηγούμενο άρθροMusic Escapades Η εναλλακτική σειρά συναυλιών του ΚΠΙΣΝ επιστρέφει στα Πανοραμικά Σκαλιά Kadinelia Alkyone
Επόμενο άρθροΕκλογές 2023: Αυτοί είναι οι 300 της Βουλής – Τι θα αλλάξει και πότε

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ