Δυνατός ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ στις επόμενες εκλογές για να σταματήσουμε τις καταστροφικές πολιτικές της ΝΔ

sokratis-famellos

Τους ψηφοφόρους και τις ψηφοφόρους του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ πανελλαδικά αλλά και ειδικότερα της περιφέρειας Β’ Θεσσαλονίκης για την εκλογή του ευχαρίστησε ο Σωκράτης Φάμελλος στην αρχή της παρουσίας του στον τηλεοπτικό σταθμό «ΣΚΑΙ» και στην εκπομπή «Σήμερα».

Σημείωσε πως ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ θα συνεχίσει να δίνει τη μάχη για μία καλύτερη ζωή και καθημερινότητα για τους πολίτες: «τα στελέχη της ΝΔ συνεχίζουν ακόμη και σήμερα να επικεντρώνονται στον αντιΣΥΡΙΖΑ λόγο, αντί να καταθέσουν προγραμματικό λόγο. Φαίνεται ότι στόχος όλων είναι ο ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ και αυτό μας δίνει πολλά συμπεράσματα για το ποιον φοβούνται τελικά. Πολιτικός μας αντίπαλος για εμάς παραμένει μόνο ο κος Μητσοτάκης και η δεξιά του πολιτική. Η ακρίβεια στο ρεύμα, στο σούπερ μάρκετ, στα πρατήρια βενζίνης που είναι επιλογές Μητσοτάκη. Και αυτά τα προβλήματα θα παραμείνουν και μετά τις εκλογές και πρέπει να τα αντιμετωπίσουμε. Για αυτά ενδιαφέρονται οι πολίτες».

Όσον αφορά το αρνητικό για τον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ αποτέλεσμα των εκλογών σχολίασε ότι: «μάς έδειξε ότι χρειάζεται άμεσα αλλαγή πολιτικής και στρατηγικής αλλά και αλλαγή στον τρόπο που επικοινωνούμε το μήνυμά μας με την κοινωνία. Γιατί το αποτέλεσμα των εκλογών δεν είναι μόνο αρνητικό για τον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ αλλά και για την κοινωνία. Άρα πρέπει να βάλουμε τα δυνατά μας για να προτείνουμε μία διέξοδο στα προβλήματα της κοινωνίας. Ας μιλήσουμε συγκεκριμένα. Ρωτάμε τα στελέχη της ΝΔ θα αναστείλει τους πλειστηριασμούς πρώτης κατοικίας, θα μειώσει τον Ειδικό Φόρο Κατανάλωσης στα καύσιμα, θα μειώσει ΦΠΑ στα τρόφιμα;»

Επανέλαβε πως είναι υποχρέωση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ να σταματήσει το ξεπούλημα που θέλει να συνεχίσει ο κος Μητσοτάκης και να αποτρέψει τις καταστροφικές για την κοινωνία πολιτικές από την εισαγωγή ιδιωτών στην υγεία μέχρι τη δημιουργία ιδιωτικών πανεπιστημίων. «Να παλέψουμε για να έχει το σύνολο της ελληνικής κοινωνίας μία καλύτερη ζωή και όχι μόνο τα συμφέροντα που βρίσκονται κοντά στη Νέα Δημοκρατία και στον κ. Μητσοτάκη».

Σχολίασε ότι οι πανηγυρισμοί του ΠΑΣΟΚ, εάν θεωρεί τον εαυτό του σοσιαλδημοκρατικό και προοδευτικό κόμμα, δεν μπορούν να δικαιολογηθούν όταν η Νέα Δημοκρατία έλαβε σχεδόν 41% στις εκλογές.

Ο Σ.Φάμελλος κλείνοντας δήλωσε: «Πράγματι οι εκλογές έδειξαν ότι οι πολίτες δεν εμπιστεύτηκαν την πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ. Όμως το πρόβλημα της Ελλάδας είναι εάν οι Ελληνίδες και οι Έλληνες θα έχουν την επόμενη μέρα μία καλύτερη ζωή. Ο κίνδυνος που έχει ανακύψει είναι ότι ο κος Μητσοτάκης θέλει μία Ελλάδα με ιδιωτική υγεία και παιδεία, με καρτέλ στην αγορά, με άπειρα ρουσφέτια σε γαλάζια παιδιά, με Στάσσηδες και Πάτσηδες. Και για αυτό ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ πρέπει να βγει δυνατός στις επόμενες εκλογές για να αποτελέσει το ισχυρό ανάχωμα απέναντι στις καταστροφικές πολιτικές και στην αδικία της ΝΔ».

 

Ακολουθεί το σχετικό βίντεο:

https://www.youtube.com/watch?v=wTVKNSw6zBk


Τα άρθρα και τα σχόλια που δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν αποκλειστικά τους συγγραφείς. Η ιστοσελίδα μας δεν λογοκρίνει τις γνώμες κανενός.

Ακολουθήστε τις ειδήσεις του speaknews.gr στο Google News πατώντας εδώ

Προηγούμενο άρθροΣτις 25 Ιουνίου πάμε από την αρχή για ισχυρή, αυτοδύναμη Νέα Δημοκρατία
Επόμενο άρθροΔένδιας: Περιμένουμε να δούμε τα δείγματα γραφής του Ερντογάν – Δεν υπάρχουν βεβαιότητες

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ