Tech 4 People – Ξεκινάει αύριο η 3η Διεθνής Έκθεση Τεχνολογίας Beyond

Με τίτλο “Tech 4 People” ανοίγει αύριο στη Θεσσαλονίκη η 3η διεθνής έκθεση τεχνολογίας – καινοτομίας “Beyond”.

Στην έκθεση που θα διαρκέσει από τις 24 ως και τις 26 Μαϊου, συμμετέχουν 170 εταιρείες και δεκάδες startupps, ενώ στο πρόγραμμα των παράλληλων εκδηλώσεων ξεχωρίζουν το Technology Forum και το Συνέδριο των Ευρωπαίων Business Angels με περισσότερους από 1.000 stakeholders.

Ο πρόεδρος της ΔΕΘ – Helexpo κ. Τάσος Τζήκας, δήλωσε ότι στόχος των διοργανωτών είναι, η Beyond, να ξεπεράσει τα όρια των Βαλκανίων και να γίνει μία έκθεση Ευρωπαϊκής εμβέλειας, και τόνισε επίσης ότι η δυναμική της είναι τέτοια πια που η προκήρυξη των εκλογών δεν ανέκοψε τη διοργάνωσή της.

Ο CEO της συνδιοργανώτριας BE-BEST κ. Βαγγέλης Χαραλάμπους, επισήμανε ότι πολύ σύντομα η Θεσσαλονίκη, με τη Beyond, θα είναι παγκόσμιος προορισμός για τους ανθρώπους της Τεχνολογίας.

Ο κ. Μιχάλης Στάγκος, επικεφαλής των Industry Disruptors Game Changers, στάθηκε ιδιαίτερα στην προσέλκυση του ετήσιου συνεδρίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης Επιχειρηματικών Αγγέλων, της ΕΒΑΝ.

Στι δικές τους δηλώσεις, ο Αντιπεριφερειάρχης Ψηφιακής Διακυβέρνησης Κεντρικής Μακεδονίας Άγγελος Χαριστέας και ο Αντιδήμαρχος Θεσσαλονίκης για την Ηλεκτρονική Διακυβέρνηση Μιχάλης Κούπκας,  αναφέρθηκαν στα έργα ψηφιακού μετασχηματισμού που προωθούν οι συγκεκριμένοι δύο αυτοδιοικητικοί φορείς, με σκοπό την καλύτερη εξυπηρέτηση των πολιτών μέσα από έξυπνες υπηρεσίες για έξυπνες πόλεις.

Την έκθεση στηρίζουν με τη συμμετοχή τους πέντε Περιφέρειες, η ΚΕΔΕ και η ΠΕΔ Κεντρικής Μακεδονίας, ενώ συμμετέχουν εταιρείες από Λουξεμβούργο, Γαλλία, Τουρκία, Ιταλία, Πορτογαλία, Ελβετία, Πολωνία και Κύπρο.

Στο 10ο Technology Forum που θα πραγματοποιηθεί αύριο, 24 Μαίου 2023, στο Περίπτερο 13 της ΔΕΘ, με τίτλο «Spotlight on Israel», συμμετέχουν σημαντικοί ομιλητές από το οικοσύστημα τεχνολογίας- καινοτομίας του Ισραήλ.ν Όπως είπε ο κ. Κοσμάς Βάμβαλης, υπεύθυνος του Technology Forum, μέσα από τη συγκεκριμένη διοργάνωση, επιδιώκεται και γίνεται μεταφορά παγκόσμιας εμπειρίας και γνώσης, στην ανάπτυξη των οικοσυστημάτων τεχνολογίας.

Παράλληλα με την Beyond διοργανώνεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα, στο συνεδριακό κέντρο “Ι. Βελλίδης”, το ετήσιο συνέδριο του EBAN (European Business Angels Network), με τη συμμετοχή μεγάλων ονομάτων από τη διεθνή επενδυτική κοινότητα, καθώς θα υπάρχουν και σημαντική ομιλητές από τις Ηνωμένες Πολιτείες.

Επίσης φέτος το παρόν δίνει και το kariera.gr, που διοργανώνει τις Ημέρες Καριέρας στο Περίπτερο 12, θέλοντας να βοηθήσει να απαντηθεί η ζήτηση για την εύρεση ανθρωπίνου δυναμικού στον κλάδο ΤΠΕ, και το Livemedia που θα δώσει βήμα στους εκθέτες, προσκαλώντας τους σε ολιγόλεπτες συνεντεύξεις τις ώρες λειτουργίας της έκθεσης στο περίπτερο 13, με σκοπό την περαιτέρω προβολή τους.

 

 

Προηγούμενο άρθροΕπανεξελέγη πρόεδρος της Βουλής ο Κωνσταντίνος Τασούλας
Επόμενο άρθροΗ προεκλογική συζήτηση πρέπει να γίνει προγραμματικά για τα προβλήματα των πολιτών

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ