Αχτσιόγλου: Εκτός πλαισίου κάθε συζήτηση αμφισβήτησης του Τσίπρα

«Ο ΣΥΡΙΖΑ έχει αρχηγό τον Αλέξη Τσίπρα. Κάθε συζήτηση που επιχειρεί να το αμφισβητήσει είναι εκτός πλαισίου, είναι άκυρη και δεν προσφέρει τίποτα», ξεκαθάρισε η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Έφη Αχτσιόγλου, σε συνέντευξη που παραχώρησε το πρωί της Πέμπτης.

Η πρώην υπουργός Εργασίας, αποτιμώντας το εκλογικό αποτέλεσμα της 21ης Μαΐου, έκανε λόγο για «ένα δύσκολο και οδυνηρό αποτέλεσμα», σημειώνοντας ότι στη σημερινή Κεντρική Επιτροπή του κόμματος «μπορούμε να κάνουμε έναν πολύ γρήγορο απολογισμό» και να τεθούν «οι βασικές αναπροσαρμογές που πρέπει να γίνουν».

Η κ. Αχτσιόγλου ανέφερε επίσης, μιλώντας στο «Κόκκινο», ότι «από την πρώτη στιγμή ο Αλέξης Τσίπρας έδειξε τη διάθεση της συλλογικής αυτοκριτικής», επισημαίνοντας ότι «καθήκον μας είναι να ανασυνταχθούμε τώρα πολύ γρήγορα» και να αποφευχθούν οι «εσωτερικές ανακυκλώσεις».

Για τη βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ οι πιο «ενδελεχείς συζητήσεις» τοποθετούνται για μετά τις επερχόμενες εκλογές καθώς «αυτή τη στιγμή έχουμε μπροστά μας τη μεγάλη μάχη».

Προσπαθώντας να εξηγήσει τη μεγάλη ήττα του ΣΥΡΙΖΑ στις 21 Μαΐου, εκτίμησε ότι «η συζήτηση επί του προγράμματος επισκιάστηκε από άλλα θέματα» και συμπλήρωσε ότι «ηττήθηκε η πρόταση για κυβέρνηση προοδευτικής συνεργασίας». «Δεν καταφέραμε εμείς να θέσουμε την ατζέντα», είπε χαρακτηριστικά η κ. Αχτσιόγλου, προσθέτοντας ότι «δεν ήμασταν συγκεντρωμένοι στα κύρια κοινωνικά και πολιτικά προβλήματα».

Για τις πρώτες αντιδράσεις από στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ μετά το εκλογικό αποτέλεσμα, σχολίασε ότι «επιδεικνύουμε έναν έντονο αυτοσχεδιαστικό οίστρο», ενώ στη συνέχεια ξεκαθάρισε ότι «ο ΣΥΡΙΖΑ έχει αρχηγό τον Αλέξη Τσίπρα. Κάθε συζήτηση που επιχειρεί να το αμφισβητήσει είναι εκτός πλαισίου, είναι άκυρη και δεν προσφέρει τίποτα».

Τέλος, για την επικείμενη εκλογική αναμέτρηση, η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ έστειλε το μήνυμα ότι «αυτή τη μάχη πρέπει να την δώσουμε με την απόλυτη ενωτικότητα που διαπνέει την αριστερά στις δύσκολες στιγμές».

Προηγούμενο άρθροΚΚΕ για ισχυρή αντιπολίτευση ή ΝΔ το δίλημμα των επόμενων εκλογών
Επόμενο άρθροΣτους τρεις οι νεκροί από το ναυάγιο με μετανάστες ανοιχτά της Μυκόνου

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ