Αλβανικά ΜΜΕ: Στο νοσοκομείο με καρδιακά προβλήματα ο Μπελέρης

Στο νοσοκομείο των φυλακών που κρατείται, έχει εισαχθεί τις τελευταίες ημέρες ο εκλεγμένος δήμαρχος ΧειμάρραςΦρέντι Μπέλερης, όπως επιβεβαιώνουν πηγές στο Euronews Albania.

Σύμφωνα με τις πηγές, ο Μπελέρης παρουσίασε καρδιακά προβλήματα και νοσηλεύεται εδώ και τουλάχιστον τέσσερις ημέρες.

Ο δήμαρχος Χειμάρρας είχε μεταφερθεί σε φυλακή των Τιράνων, μετά την απόφαση του Ειδικού Πρωτοδικείου κατά της Διαφθοράς και του Οργανωμένου Εγκλήματος να παραμείνει κρατούμενος, μαζί με τον συνεργάτη του, Παντελή Κοκαβέση.

Η Ειδική Υπηρεσία Καταπολέμησης της Διαφθοράς στην Αλβανία ζήτησε από τον Φρέντι Μπέλερη να παραμείνει στη φυλακή μέχρι την έκδοση της τελικής απόφασης σχετικά με τις κατηγορίες για εξαγορά ψήφων, αντί να τεθεί σε κατ’ οίκον περιορισμό, παρά τις εκκλήσεις της νομικής του ομάδας, που επικαλέστηκε προβλήματα υγείας.

Δεν έχει οριστεί ακόμη ημερομηνία για την επόμενη συνεδρίαση, στην οποία θα εκδικαστεί η έφεση του Μπελέρη.

Στο μεταξύ, αίτημα για ηπιότερα μέτρα ασφαλείας έχει καταθέσει και ο Κοκαβέσης, υπό τον ισχυρισμό ότι η απομόνωση θέτει σε σοβαρό κίνδυνο τη ζωή του.

Ο νεοεκλεγείς δήμαρχος της Χειμάρρας έχει ζητήσει να αποσυρθεί η κατηγορία εναντίον του, υποστηρίζοντας ότι δεν υπάρχουν στοιχεία που να τον εμπλέκουν στο ποινικό αδίκημα για το οποίο κατηγορείται και χαρακτηρίζοντας την κράτησή του ως «πολιτικά υποκινούμενη».

Προηγούμενο άρθροΙωάννης Σαρμάς: Ποιος είναι ο νέος υπηρεσιακός πρωθυπουργός
Επόμενο άρθροΕκλογές στην Τουρκία: Ο ακροδεξιός Ουμίτ Οζντάγ στηρίζει Κιλιτσντάρογλου

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ