Ομιλία του Αρχηγού ΓΕΕΦ Αντιστράτηγου Δημόκριτου Ζερβάκη στο Πανεπιστήμιο Νεάπολις Πάφος.

© Constantinos Larkos

Την Τετάρτη 7 Ιουνίου 2023, ο Αρχηγός της Εθνικής Φρουράς της Κυπριακής Δημοκρατίας, Αντιστράτηγος Δημόκριτος Ζερβάκης επισκέφτηκε μετά από πρόσκληση του τμήματος Ιστορίας Πολιτικής και Διεθνών Σπουδών, το Πανεπιστήμιο Νεάπολις Πάφος. Όπου και παρέθεσε κεντρική ομιλία προς τους φοιτητές, πανεπιστημιακούς και επισκέπτες στο πανεπιστήμιο.

Ο Πρύτανης του Πανεπιστημίου Νεάπολις Πάφος Καθηγητής Παντελής Σκλιάς δήλωσε:

 

“Με ιδιαίτερη χαρά και τιμή αποδεχθήκαμε σήμερα τον Αρχηγό του ΓΕΕΦ Αντιστράτηγο Δημόκριτο Ζερβάκη και το επιτελείο του στο Πανεπιστήμιο μας. Η παρουσία του Αρχηγού του Γενικού Επιτελείου Εθνικής Φρουράς,  αναδεικνύει περαιτέρω το υψηλό επίπεδο της επιστημονικής δουλειάς που πραγματοποιείται στο Τμήμα Ιστορίας Πολιτικών και Διεθνών Σπουδών του Πανεπιστημίου μας και ειδικότερα στους τομείς των Διεθνών Σχέσεων, της Στρατηγικής και της Ασφάλειας, αλλά και της Νεότερης και Σύγχρονης Ιστορίας. Οι γεωπολιτικές προκλήσεις στη ΝΑ Μεσόγειο παραμένουν πάντα επίκαιρες και η συμμετοχή του Πανεπιστημίου μας στη διαμόρφωση της δημόσιας συζήτησης παραμένει επιλογή υψηλής προτεραιότητας. Ευχαριστώ τον Αρχηγό για την τιμή που μας έκανε να είναι κοντά μας και να αναδείξει τη συνεισφορά της Εθνικής Φρουράς στη διατήρηση της ειρήνης και της ασφάλειας στην περιοχή. Το Πανεπιστήμιο Νεάπολις Πάφος δεσμεύεται για επιπλέον πρωτοβουλίες με σκοπό την ανάδειξη αυτής της διάστασης. “


Τα άρθρα και τα σχόλια που δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν αποκλειστικά τους συγγραφείς. Η ιστοσελίδα μας δεν λογοκρίνει τις γνώμες κανενός.

Ακολουθήστε τις ειδήσεις του speaknews.gr στο Google News πατώντας εδώ

Προηγούμενο άρθροΣυνεδριάζει η Διακομματική με διευρυμένη σύνθεση
Επόμενο άρθροOne Three Some από το ΚΘΒΕ στο Δημαρχείο

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ