Τα παιδιά του κόσμου χορεύουν και τραγουδούν για την Ειρήνη.

Ο σύλλογος Ενίσχυσης και Προβολής Πολιτιστικής κληρονομιάς «Τρεμπίτα» διοργάνωσε, με τη βοήθεια του Δήμου Περιστερίου και ιδιαίτερα του Δημάρχου κ. Ανδρέα Παχατουρίδη και της Ουκρανικής πρεσβείας, το Φεστιβάλ «Τα παιδιά του κόσμου χορεύουν και τραγουδούν για την Ειρήνη.» Στην ωραία αυτή πρωτοβουλία συνέβαλε το Ελληνικό φόρουμ μεταναστών και η Ένωση Ουκρανικής Διασποράς. Μια βραδιά με πολλά ταλέντα, ωραία μουσική και πολλά χαμόγελα. Τα παιδιά έστειλαν το δικό τους μήνυμα ειρήνης σε όλο το κόσμο και ζήτησαν από τους ηγέτες του πλανήτη να μη γίνονται πόλεμοι, αλλά μόνο μουσικό-χορευτικά φεστιβάλ.

Ο πρέσβης της Ουκρανίας κ. Sergii Shutenko συνεχάρη τους διοργανωτές και ευχήθηκε στα παιδιά κάθε επιτυχία στη ζωή τους. Η πρεσβεία της Ουκρανίας είναι πάντα δίπλα στην Τρεμπίτα και ενισχύει τα φεστιβάλ πολιτισμού.

Η πρόεδρος της ΤΡΕΜΠΙΤΑ κα Alla Solovej ευχαρίστησε όλους τους φορείς για τη στήριξη τους και ειδικότερα τον πρέσβη κ. Shutenko. Η «Ελευσίνα 2023-πολιτιστική πρωτεύουσα της Ευρώπης» είχε τη δική της θέση στη μαγευτική βραδιά και έστειλε το μήνυμα ότι ο πολιτισμός δεν έχει σύνορα και ενώνει τους λαούς.

Η βραδιά είχε άφθονο κέφι και τα παιδιά μάγεψαν τους παρευρισκομένους .

Προηγούμενο άρθροΣερβία: Συγκεντρώθηκαν περισσότερα από 100.000 όπλα και εκρηκτικοί μηχανισμοί
Επόμενο άρθροSani Festival: έναρξη με Dianne Reeves

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ