Επίσκεψη Πρόεδρου και Γενικού Γραμματέα Δ.Σ του Επιμελητηρίου Δυτικής Ελλάδας στο Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο

Ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα και εποικοδομητική ήταν η χθεσινή επίσκεψη του Πρόεδρου του Επιμελητηρίου Δυτικής Ελλάδας κ. Πλάτωνα Μαρλαφέκα και του Γενικού Γραμματέα του Διοικητικού Συμβουλίου του Επιμελητηρίου κ. Θεόδωρου Τσουμπέλη στην Πανεπιστημιούπολη του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου στην Πάτρα.

Ο Πρόεδρος του Ιδρύματος, Καθηγητής Ιωάννης Καλαβρουζιώτης και ο Αντιπρόεδρος Έρευνας και Δια Βίου Εκπαίδευσης, Καθηγητής Κωνσταντίνος Καραμάνης ξενάγησαν τους κ.κ. Πλ. Μαρλαφέκα και Θ. Τσουμπέλη στην Πανεπιστημιούπολη και στα νεότευκτα και σύγχρονα Εργαστήρια της Πανεπιστημιούπολης, όπου ο κ. Μαρλαφέκας δήλωσε εντυπωσιασμένος για τον άρτιο τεχνολογικό και επιστημονικό εξοπλισμό τους.

Παράλληλα συζήτησαν για την έναρξη της συνεργασίας μεταξύ των δύο φορέων, η οποία θα ωφελήσει το κοινωνικό σύνολο της ευρύτερης περιοχής και θα ενδυναμώσει την παρουσία και τη θέση του Ιδρύματος στην τοπική κοινωνία.


Τα άρθρα και τα σχόλια που δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν απαραίτητα τους συγγραφείς. Η ιστοσελίδα μας δεν λογοκρίνει τις γνώμες κανενός.

Προηγούμενο άρθροΣτ. Καλαφάτης: «Δεν προωθείται κανένας νέος φόρος. Αντιθέτως, δίνουμε έμφαση στη φορολογική δικαιοσύνη»
Επόμενο άρθροΜιχάλης Κατρίνης: «Αυτά που η κυβέρνηση Μητσοτάκη δεν θέλει να ακούγονται»

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ