Ζούκενμπεργκ και Meta αναγνωρίζουν το ψευδοκράτος-Ανακοίνωση από την ΠΕΟΦ Θεσσαλονίκης

Ανακοίνωση εξέδωσε η Παγκύπρια Ενιαία Οργάνωση Φοιτητών Θεσσαλονίκης, με την οποία καταγγέλουν την συμπερίληψη του ψευδοκράτους σε έρευνα που πραγματοποίησηε η εταιρεία Meta του Μαρκ Ζούκενμπεργκ. Η ΠΕΟΦ Θεσσαλονίκης σημειώνει ενδεικτικά πως από τη στιγμή που μια ψηφιακή πλατφόρμα του βεληνεκούς της Μeta, αναγνωρίζει ως ανεξάρτητο κράτος τα κατεχόμενα εδάφη της Κύπρου, αυτό σημαίνει πως το ψευδοκράτος κερδίζει κύρος και ο αγώνας των Κυπρίων γίνεται συνεχώς δυσκολότερος.
Διαβάστε παρακάτω ολόκληρη την ανακοίνωση:
“Σε έρευνα που διενεργήθηκε από την εταιρεία «Meta», ο ιδιοκτήτης της, Μαρκ Ζούκερμπεργκ, φρόντισε να συμπεριλάβει εντός του ερευνητικού πεδίου το ψευδοκράτος. Συγκεκριμένα, η εταιρεία «Meta», συνδυαστικά με την εταιρεία «Gallup», ερεύνησαν τον βαθμό επικοινωνίας και συνδεσιμότητας μέσω των πλατφορμών κοινωνικής δικτύωσης ανά χώρα, ηλικία και φύλο. Η διερεύνηση συμπεριλάμβανε 142 χώρες, μεταξύ των οποίων ήταν και το ψευδοκράτος. Όταν μια τέτοιου βελινεκούς πλατφόρμα αναγνωρίζει το ψευδοκράτος, παρουσιάζοντάς το με την ονομασία που μόνο οι Τούρκοι χρησιμοποιούν, μπορούμε να αντιληφθούμε πως πλέον ο αγώνας μας θα γίνεται συνεχώς δυσκολότερος, καθώς το ψευδοκράτος κερδίζει κύρος.
Ως Π.Ε.Ο.Φ Θεσσαλονίκης, καταδικάζουμε την κίνηση του κ. Ζούκερμπεργκ, καθώς και κάθε κίνηση που αναγνωρίζει τα κατεχόμενα εδάφη μας ως νόμιμο κτήμα του κατακτητή μας. Ως παιδιά προσφύγων γνωρίζουμε πολύ καλά πως αυτό που παρουσιάζουν ως χώρα τους είναι τα σπίτια των γονιών μας, είναι οι αναμνήσεις μιας παιδικής ηλικίας. Όπως, ακόμη, γνωρίζουμε ότι η βάρβαρη τουρκική εισβολή που τραυμάτισε τα αθώα χρόνια των γονιών και των παππούδων μας πρόκειται για έγκλημα και κάθε της παράγωγο είναι παράνομο και ψευδό. Μπορεί να γεννηθήκαμε σκλαβωμένοι, αλλά δεν σταματήσαμε ποτέ να αγωνιζόμαστε για να είναι οι επόμενες γενιές ελεύθερες.”
Προηγούμενο άρθροΗ ΕΕ είναι αισιόδοξη για τις επιδόσεις του προϋπολογισμού της.
Επόμενο άρθρο14 ημέρες πριν την μονομερή ανακήρυξη… Η κυπριακή κυβέρνηση (1983) ΔΕΝ ΔΕΧΘΗΚΕ ΤΗΝ ΔΙΖΩΝΙΚΗ!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ