Νέα γυναικοκτονία στη Θεσσαλονίκη- 48χρονη νεκρή από το σύζυγό της

Τέσσερις μέρες μετά την Ημέρα για την εξάλειψη της βίας κατά των γυναικών και ένα μόλις μήνα μετά από την δολοφονία της Νεκταρίας στην Ιεράπετρα από τον εν διαστάσει σύζυγό της, έρχεται σήμερα μία νέα γυναικοκτονία, η 14η συνολικά μέσα στο 2021, για να προστεθεί στη λίστα της φρίκης!

Το βράδυ της Κυριακής 49χρονος, με καταγωγή από την Αρμενία προσήλθε στο ΑΤ Λευκού Πύργου και αποκάλυψε πως είχε σκοτώσει την 48χρονη σύζυγό του, με 8 μαχαιριές. Η άτυχη γυναίκα βρέθηκε σε λίμνη αίματος μέσα στην κρεβατοκάμαρα του σπιτιού τους, στην Πολίχνη, από πλήρωμα περιπολικού, που μετέβη στην οικία, ενώ έφερε χτυπήματα στον θώρακα και τα πόδια. Ερευνώντας το σπίτι, αστυνομικοί εντόπισαν ένα κυνηγετικό μαχαίρι που εκτιμάται ότι ήταν το μέσο τέλεσης της δολοφονίας.

Στην προανακριτική του απολογία ο δράστης φέρεται να είπε ότι προέβη στην πράξη του επειδή η γυναίκα του τον απατούσε. Σε βάρος του δράστη σχηματίστηκε δικογραφία από το Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης για ανθρωποκτονία εκ προθέσεως, με την οποία οδηγείται στον εισαγγελέα.


Τα άρθρα και τα σχόλια που δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν αποκλειστικά τους συγγραφείς. Η ιστοσελίδα μας δεν λογοκρίνει τις γνώμες κανενός.

Ακολουθήστε τις ειδήσεις του speaknews.gr στο Google News πατώντας εδώ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ