Επίσκεψη του νέου UEFA Mentor για θέματα ανάπτυξης και εκπαίδευσης στην Αθήνα

Στην Ελλάδα βρέθηκε ο Les Howie, νέος UEFA Mentor για θέματα ανάπτυξης κι εκπαίδευσης και είχε συνάντηση με στελέχη της ΕΠΟ.

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης συζητήθηκαν με τα αρμόδια στελέχη της Ομοσπονδίας θέματα που σχετίζονται με τα αναπτυξιακά (Grassroots) προγράμματα της ΕΠΟ και τις εκπαιδευτικές σχολές Grassroots (UEFA C, UEFA D) όπως αναφέρει η σχετική ενημέρωση, ενώ αξίζει να αναφερθεί η συμμετοχή του κ. Howie στη σχολή UEFA D που πραγματοποιήθηκε διαδικτυακά στην Ε.Π.Σ. Δωδεκανήσου.

Από την πλευρά του ο κ. Howie εξήρε τον προγραμματισμό, τη δομή και τη λειτουργία των αναπτυξιακών προγραμμάτων και της εκπαίδευσης, καθώς επίσης την πρόοδο που παρατηρείται στη χώρα μας τα τελευταία χρόνια στα εν λόγω πεδία.

Κατά τη διάρκεια της παραμονής του στην Αθήνα, κ. Howie είχε επαφές με τον πρόεδρο της Τεχνικής Επιτροπής και εκπρόσωπο στην UEFA για θέματα Grassroots Παναγιώτη Παπαχρήστο, με τον τεχνικό διευθυντή Εκπαίδευσης Κώστα Τσάνα, τον τεχνικό διευθυντή Εθνικών Ομάδων Κώστα Κωνσταντινίδη, τον επικεφαλής Εκπαίδευσης Μιχάλη Μητροτάσιο και τον Grassroots Manager Χρήστο Σίσκο.


Τα άρθρα και τα σχόλια που δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν αποκλειστικά τους συγγραφείς. Η ιστοσελίδα μας δεν λογοκρίνει τις γνώμες κανενός.

Ακολουθήστε τις ειδήσεις του speaknews.gr στο Google News πατώντας εδώ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ