Αισιοδοξία για επιστροφή του Κάιρι Ίρβινγκ στην αγωνιστική δράση

Η αισιοδοξία επανήλθε στο Μπρούκλιν, σχετικά με την επιστροφή του ανεμβολίαστου πόιντ γκαρντ των Νετς, Κάιρι Ίρβινγκ, στην αγωνιστική δράση για το υπόλοιπο της εφετινής αγωνιστικής περιόδου στο ΝΒΑ.

Δεν είναι σαφές ποια πλευρά τρέφει την αισιοδοξία, όπως επίσης εάν η επιστροφή του Ίρβινγκ αποκαλύπτει και την προθυμία του να εμβολιαστεί κατά της COVID-19 ή η ομάδα χαλαρώνει τη στάση της, προκειμένου να του επιτρέψει να αγωνιστεί στις εκτός έδρας αναμετρήσεις.

Ο 29χρονος απέχει από τις αγωνιστικές υποχρεώσεις, λόγω της εντολής της Νέας Υόρκης που απαιτεί τουλάχιστον έναν εμβολιασμό κατά του κορονοϊού, προκειμένου να επιτρέπεται η είσοδος σε ορισμένα κτίρια, συμπεριλαμβανομένων των χώρων ψυχαγωγίας, όπως το κλειστό του Μπρούκλιν, το Barclays Center.

Επιπλέον, η ομάδα είχε αποφασίσει από τις 12 Οκτωβρίου ότι δεν θα επέτρεπε στον Ίρβινγκ να είναι παίκτης μερικής απασχόλησης.

Ο επτά φορές All-Star, αγωνίστηκε σε 54 αναμετρήσεις κανονικής περιόδου με τους Νετς την περασμένη σεζόν και είχε μέσο όρο 26,9 πόντους, 6 ασίστ και 4,8 ριμπάουντ.

Σε 582 αγώνες καριέρας (σε όλους βασικός) με τους Κλίβελαντ Καβαλίερς (2011-17), Μπόστον Σέλτικς (2017-19) και Νετς, έχει μέσο όρο 22,8 πόντους, 5,7 ασίστ και 3,8 ριμπάουντ.


Τα άρθρα και τα σχόλια που δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν αποκλειστικά τους συγγραφείς. Η ιστοσελίδα μας δεν λογοκρίνει τις γνώμες κανενός.

Ακολουθήστε τις ειδήσεις του speaknews.gr στο Google News πατώντας εδώ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ