Αναβολή από τον Αθλητικό Δικαστή και ban για τον Αρη

Το ζήτημα της μη χορήγησης πιστοποιητικού συμμετοχής στο πρωτάθλημα από την ΕΕΑ για την ΚΑΕ Άρης επρόκειτο να απασχολήσει σήμερα -για μια ακόμη φορά- τον αθλητικό δικαστή του ΕΣΑΚΕ, διαδικασία η οποία αναβλήθηκε μετά από αίτημα που κατέθεσαν οι «κιτρινόμαυροι». Η ΚΑΕ Άρης, ειδικότερα, μέσω των νομικών συμβούλων της, Χρήστου Γρόλλιου και Γιώργου Γιαννόπουλου, ζήτησε την εκ νέου αναβολή της υπόθεσης από τον αθλητικό δικαστή του ΕΣΑΚΕ, η οποία και δόθηκε.

Η αναβολή, όπως εξηγήθηκε από τους Θεσσαλονικείς «επιτεύχθηκε εν όψει της εκδίκασης της αίτησης της ΚΑΕ Αρης για ακύρωση της απόφασης της ΕΕΑ από το Διοικητικό Εφετείο, η οποία θα λάβει χώρα εντός του Ιανουαρίου. Η απόφαση αυτή συναρτάται με την έκβαση της εκδίκασης ενώπιον της αθλητικού δικαστή».

Ακόμη μια απαγόρευση μεταγραφών επιβλήθηκε όμως στην ΚΑΕ. Στον Άρη συγκεκριμένα, επιβλήθηκε από την FIBA ban, το οποίο αφορά τον Ντέβιν Μαρμπλ. Ο Αμερικανός γκαρντ/φόργουορντ, ο οποίος θήτευσε στον Άρη το 2016, προέβη σε καταγγελία, λόγω καθυστέρησης σε καταβολή της τρίτης δόσης στη συμφωνία που έχει με τους Θεσσσαλονικείς για την εξόφληση του ποσού που του οφείλεται από την προ ετών συνεργασία του μαζί τους. Ο Μαρμπλ έχει εισπράξει, επί της παρούσης, το 50% του ποσού που του οφείλεται από τους «κιτρινόμαυρους».

Οι διοικούντες την ΚΑΕ Άρης, το τελευταίο τρίμηνο, μετά την άρση των bans, για τις σχετικές ανάγκες, έχουν δώσει 200.000 ευρώ σε διακανονισμούς. Πριν από μερικές μέρες, μάλιστα, μετά την προ μηνών οριστική οικονομική τακτοποιήση των Γουίλ Κάμινγκς, Ερικ, Μπάκνερ, Κάιλ Γουίβερ, εξοφλήθηκε και ο Βασίλης Καββαδάς.


Τα άρθρα και τα σχόλια που δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν αποκλειστικά τους συγγραφείς. Η ιστοσελίδα μας δεν λογοκρίνει τις γνώμες κανενός.

Ακολουθήστε τις ειδήσεις του speaknews.gr στο Google News πατώντας εδώ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ