Ανακοίνωσε Προύσαλη ο Ολυμπιακός

Και με τη… βούλα παίκτης της ομάδας βόλεϊ του Ολυμπιακού είναι -για δεύτερη φορά στην καριέρα του- ο Κώστας Προύσαλης, καθώς ο πειραϊκός σύλλογος ανακοίνωσε σήμερα (21/12) την απόκτηση του διεθνούς πασαδόρου. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο 41 ετών άσος, ο οποίος αγωνιζόταν μέχρι πρότινος στον Φίλιππο Βέροιας, επιστρέφει στο… λιμάνι, αφού είχε φορέσει τα ερυθρόλευκα και τη σεζόν 2014-15.

Με δηλώσεις του στην ιστοσελίδα του συλλόγου, το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Ολυμπιακού τόνισε: «Είμαι πολύ χαρούμενος που επιστρέφω στον Ολυμπιακό. Είμαι διψασμένος για να βοηθήσω την ομάδα να κατακτήσει όλους τους τίτλους και θέλω να ανταπεξέλθω στην εμπιστοσύνη που μου έδειξε η διοίκηση και το προπονητικό επιτελείο. Από την προηγουμένη θητεία μου στο σύλλογο, “χρωστάω” κάτι και φέτος θέλω να συμβάλω, ώστε να διατηρήσει ο Ολυμπιακός τον τίτλο του πρωταθλητή».

Η ανακοίνωση του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού για τον Κώστα Προύσαλη έχει ως εξής: «Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον Κώστα Προύσαλη. Ο έμπειρος διεθνής πασαδόρος υπέγραψε το συμβόλαιό του και εντάσσεται στο δυναμικό των Πρωταθλητών Ελλάδας, μέχρι το τέλος της φετινής αγωνιστικής σεζόν».


Τα άρθρα και τα σχόλια που δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν αποκλειστικά τους συγγραφείς. Η ιστοσελίδα μας δεν λογοκρίνει τις γνώμες κανενός.

Ακολουθήστε τις ειδήσεις του speaknews.gr στο Google News πατώντας εδώ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ