Η απόλυτη καινοτομία στο digital signage λέγεται LG Double Sided Curved Tiling

H LG φέρνει την επανάσταση στο digital signage με OLED λύσεις που ‘σπάνε’ τα όρια της παραδοσιακής σήμανσης

Πάντα στην αιχμή της πρωτοπορίας, το τμήμα BusinessSolutions της LGElectronics (LG), δημιούργησε μια πραγματικά εντυπωσιακή digital signage πρόταση, τις Dual-ViewCurvedTiling OLED. Συνδυάζοντας την τεχνολογία OLED, τον μοναδικό σχεδιασμό και φυσικά την καινοτομία, η λύση της LG αποτελείται από μια ειδική βάση που επιτρέπει τη σύνδεση έως και 4 οθονών για ακόμα πιο μοναδική προβολή περιεχομένου και πιο εντυπωσιακή εμπειρία θέασης για τον καταναλωτή.

To Dual-View CurvedTiling OLED ενσωματώνει όλα τα τεχνικά χαρακτηριστικά για τα οποία φημίζεται η LG όπως την τεχνολογία OLED με τα αυτοφωτιζόμενα pixel, για ρεαλιστική απόδοση όλων των χρωμάτων αλλά και τη σωστή απόδοση του απόλυτου μαύρου. Χάρη στη τεχνογνωσία LGστις λύσεις digitalsignage, η Dual-ViewCurved Tiling OLED προσφέρει εντυπωσιακή ποιότητα εικόνας, σε όλο το εύρος της οθόνης, ακόμα και υπό γωνία. Παράλληλα, χάρη στον ταχύτερο χρόνο απόκρισης που χαρακτηρίζει τις επαγγελματικές λύσεις OLED της LG, η Dual-ViewCurved Tiling OLED παρέχει έως και 5.000 φορές καλύτερη απόδοση σε κινούμενη εικόνα, για καθαρές σκηνές, ενώ η διπλή όψη του συστήματος προσφέρει ταυτόχρονα και εξοικονόμηση χώρου, αλλά και τη δυνατότητα μιας multimedia εμπειρίας διπλής όψης.

Τέλος, με επίκεντρο τον επαγγελματία, η LG φρόντισε ώστε το σύστημα προβολής Dual-ViewCurved Tiling OLED να είναι λεπτό, εξαιρετικά ελαφρύ και να περιλαμβάνει τεχνολογία SoC υψηλής απόδοσης και εσωτερική μνήμη μεγάλης χωρητικότητας (128GB), που εξασφαλίζουν τέλεια, συγχρονισμένη αναπαραγωγή ψηφιακού υλικού εξαιρετικά υψηλής ανάλυσης, χωρίς την ανάγκη για επιπλέον συσκευές πολυμέσων για τη διαχείρισή του.Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την Dual-ViewCurved Tiling OLED μπορείτε να βρείτε εδώ.


Τα άρθρα και τα σχόλια που δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν αποκλειστικά τους συγγραφείς. Η ιστοσελίδα μας δεν λογοκρίνει τις γνώμες κανενός.

Ακολουθήστε τις ειδήσεις του speaknews.gr στο Google News πατώντας εδώ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ