Η Beverage World μοιράζει τις πιο ζεστές χριστουγεννιάτικες της ευχές με τους συνανθρώπους μας στον ξενώνα «Εστία των Αθηνών»

Οι εκπρόσωποι της P.T. Beverage World κύριοι Στέργιος Μάρκου, Γιάννης Κελαϊδίτης και Γιώργος Μιχαλόπουλος μαζί με την κυρία Μελίνα Δασκαλάκη, Πρόεδρο του ΚΥΑΔΑ.

Η BeverageWorld του Ομίλου Φώτος Φωτιάδης,στέκεται και φέτος δίπλα στους ευάλωτους συνανθρώπους μας και φροντίζει οι φιλοξενούμενοι του ξενώνα φιλοξενίας ηλικιωμένων αστέγων του Κέντρου Υποδοχής και Αλληλεγγύης του Δήμου Αθηναίων (ΚΥΑΔΑ) «Εστία των Αθηνών» να απολαύσουν γιορτινές στιγμές τα Χριστούγεννα. Πέραν από τις ζεστές ευχές, η εταιρεία στήριξε οικονομικά την Εστία, δωρίζοντας ένα σημαντικό ποσό για την κάλυψη βασικών και καθημερινών αναγκών των φιλοξενουμένωνκαι τη δημιουργία ενός πιο άνετου και φιλόξενου χώρου. 

Επιπλέον, μερίμνησε για την χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα στον χώρο μοιράζοντας δώρα σε όλους τους φιλοξενούμενους συνανθρώπους μας, σύμφωνα με ταμέτρα που προβλέπονται για την ασφάλεια όλων, δεδομένων των συνθηκών. 

Η συνάντηση των δυο πλευρών για την ανταλλαγή των δώρων και των ευχών, πλημμύρισε με αισιοδοξία, ελπίδα και προσμονή για το νέο έτος. Σε σχετικές δηλώσεις τους, η πρόεδρος του ΚΥΑΔΑ, κα Μελίνα Δασκαλάκη και η κοινωνική λειτουργός της δομής κα Εύα Βαρδάρη ευχαρίστησαν την BeverageWorldγια την πρωτοβουλία τηςκαι την ομάδα που την εκπροσωπούσε οΓιώργος Μιχαλόπουλος, ο Στέργιος Μάρκου και ο ΓιάννηςΚελαϊδίτης. 

Υπενθυμίζεται ότι τον περασμένο Οκτώβριοη BeverageWorld προχώρησε στην υιοθεσία του ξενώνα «Εστία των Αθηνών» στο πλαίσιο του προγράμματος «Υιοθέτησε την πόλη σου» του Δήμου Αθηναίων. Η πρωτοβουλία αυτή αναδεικνύει με τον καλύτερο τρόπο ότι η συνέργεια μεταξύ του ιδιωτικού και δημόσιουτομέα ενισχύει το κοινωνικό πρόσωπο που οφείλει μια σύγχρονη κοινωνία να υπηρετεί, ιδιαίτερα σε αυτές τις δύσκολες συνθήκες πανδημίας. 

Η εταιρεία Beverage World του Ομίλου Φώτος Φωτιάδης, έχοντας στο επίκεντρο της τον άνθρωπο και με αίσθημα ευθύνης και αλληλεγγύης συνεχίζει με απόλυτη συνέπεια να ενδυναμώνει το δίκτυ προστασίας των ευάλωτων συνανθρώπων μας και να στηρίζειπρωτοβουλίες, όπως το έργο που πραγματοποιείται στην «Εστία Αθηνών».


Τα άρθρα και τα σχόλια που δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν αποκλειστικά τους συγγραφείς. Η ιστοσελίδα μας δεν λογοκρίνει τις γνώμες κανενός.

Ακολουθήστε τις ειδήσεις του speaknews.gr στο Google News πατώντας εδώ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ