Κινητή τηλεφωνία : Κατάργηση τελών για τους νέους και χαμηλότερες τιμές για όλους από 1/1/22

Από 1η Ιανουαρίου τέθηκε σε ισχύ το νέο, ενιαίο και σταθερό τέλος κινητής και καρτοκινητής τηλεφωνίας ύψους 10%, με αποτέλεσμα την φθηνότερη κινητή και καρτοκινητή τηλεφωνία για όλους.

Με βάση την ανακοίνωση που έκανε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στην Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης τον περασμένο Σεπτέμβριο, η υλοποίηση των παραπάνω αποτελεί τμήμα του σχεδιασμού των Υπουργείων Ψηφιακής Διακυβέρνησης και Οικονομικών. Οι αλλαγές αυτές λαμβάνουν χώρα με το νέο έτος για όλους τους πολίτες που διαθέτουν κινητό, καρτοκινητό, συμβόλαιο ή σύνδεση, αυτόματα χωρίς καμία ενέργεια από εκείνους.

Σε σύγκριση με τα προηγούμενα τέλη που κυμαίνονταν ανάμεσα στο 12 με 20% ανάλογα με το ύψος του λογαριασμού, διακρίνονται σημαντικά οικονομικά οφέλη από 2 έως 10%.

Ειδικότερα, όσον αφορά τους νέους από 15 έως 29 ετών τα τέλη καταργούνται ολικά καθώς από τις 10/1/21 θα είναι διαθέσιμη η πλατφόρμα του gov.gr, όπου μπορούν να δηλώνουν τον αριθμό του κινητού τους και να απαλλάσσονται πλήρως από αυτά.


Τα άρθρα και τα σχόλια που δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν αποκλειστικά τους συγγραφείς. Η ιστοσελίδα μας δεν λογοκρίνει τις γνώμες κανενός.

Ακολουθήστε τις ειδήσεις του speaknews.gr στο Google News πατώντας εδώ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ