Τζόκοβιτς: Διευρύνεται η έρευνα των Αυστραλών μετά τη δήλωσή του

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς παραδέχθηκε πως έσπασε την καραντίνα όταν βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό, γεγονός που φαίνεται πως θέλουν να εκμεταλλευτούν οι Αρχές της Αυστραλίας.

Σε τοποθέτηση του στα social media, ο Νόβακ Τζόκοβιτς αναγνώρισε κάποια… λάθη του, στην «κόντρα» που εξελίσσεται τις τελευταίες ημέρες με τις αρχές της Αυστραλίας

Στη δήλωση που ανέβασε στον λογαριασμό του στο instagram, ο Σέρβος κορυφαίος τενίστας όχι μόνο παραδέχτηκε ότι έδωσε συνέντευξη στην “Equipe” ενώ ήξερε πως είναι θετικός στον κορονοϊό, αλλά και ότι δηλώθηκαν λάθος στοιχεία στην ταξιδιωτική του δήλωση, κατά την άφιξή του στην Αυστραλία (υποστηρίζοντας όμως πως έκανε λάθος ο ατζέντης του).

Σύμφωνα με τον Τύπο της Αυστραλίας, τα όσα παραδέχθηκε ο Νόβακ Τζόκοβιτς, έχουν κάνει δυσκολότερη τη θέση του. Ο Υπουργός Μετανάστευσης, Άλεξ Χοκ, φέρεται να ρίχνει το βάρος κυρίως στο αν το πιστοποιητικό νόσησης αποτελεί δικαιολογία για τον μη εμβολιασμό του Σέρβου, παράλληλα όμως δεν αποκλείεται τα επιπλέον στοιχεία να λειτουργήσουν επιβαρυντικά.

Ο Άλεξ Χοκ μελετάει τα στοιχεία και δεν αποκλείεται να ανακοινώσει την απόφασή του για τον Σέρβο τενίστα την Τετάρτη (13.01.2022). Στα δημοσιεύματα τους, οι Αυστραλοί υποστηρίζουν πως μετά τη συγκεκριμένη δήλωση του 34χρονου αθλητή, έχουν αυξηθεί οι πιθανότητες να του αφαιρεθεί η βίζα.


Τα άρθρα και τα σχόλια που δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν αποκλειστικά τους συγγραφείς. Η ιστοσελίδα μας δεν λογοκρίνει τις γνώμες κανενός.

Ακολουθήστε τις ειδήσεις του speaknews.gr στο Google News πατώντας εδώ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ