ΠΑΟΚ – ΑΕΚ: «Λευκή» ισοπαλία στην Τούμπα

ΠΑΟΚ κι ΑΕΚ αναδείχθηκαν ισόπαλοι χωρίς σκορ (0-0) στην Τούμπα, στο πρώτο μεταξύ τους παιχνίδι για τα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας. Οι δύο ομάδες άφησαν ανοιχτούς λογαριασμούς ενόψει της ρεβάνς του ΟΑΚΑ.

Οι δύο ομάδες έχασαν ευκαιρίες για γκολ, η ΑΕΚ σκόραρε, μάλιστα, με τον Τσούμπερ, αλλά το γκολ του Ελβετού ακυρώθηκε, καθώς ήταν οριακά οφσάιντ.

Εξαιρετικός ο Πασχαλάκης, κράτησε όρθιο τον ΠΑΟΚ, όσες φορές χρειάστηκε. Δοκάρι με τον Λύρατζη είχε ο Δικέφαλος του Βορρά.

Ο νικητής του ζευγαριού θα αντιμετωπίσει στα ημιτελικά τον νικητή του Παναιτωλικός – Ολυμπιακός. Στο πρώτο παιχνίδι, ο Παναιτωλικός νίκησε με 2-1 τους Πειραιώτες στο Αγρίνιο.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

ΠΑΟΚ (Ρ. Λουτσέσκου): Πασχαλάκης, Λύρατζης, Ίνγκασον, Κρέσπο, Σίντκλεϊ (71′ Βιεϊρίνια), Κούρτιτς, Σβαμπ, Ζαμπά (71′ Μπίσεσβαρ), Αουγκούστο (77′ Μιτρίτσα), Α. Ζίβκοβιτς, Άκπομ (77′ Σφιντέρσκι).

AEK (Α. Γιαννίκης): Τσιντώτας, Ρότα, Μήτογλου, Τζαβέλλας, Μοχαμάντι, Σιμόες (91′ Σβάρνας), Σιμάνσκι, Γκαρσία, Γέβτιτς (80′ Λε Ταλέκ), Τσούμπερ, Ανσαριφάρντ (87′ Χατζισαφί).


Τα άρθρα και τα σχόλια που δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν αποκλειστικά τους συγγραφείς. Η ιστοσελίδα μας δεν λογοκρίνει τις γνώμες κανενός.

Ακολουθήστε τις ειδήσεις του speaknews.gr στο Google News πατώντας εδώ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ