ΠΑΟΚ: Δανεικός στην Έουπεν ο Κωνσταντέλιας

Κάτοικος Βελγίου και… επίσημα θα είναι από σήμερα και για τους επόμενους έξι μήνες ο Γιάννης Κωνσταντέλιας, με την Έουπεν να τον αποκτάει από τον ΠΑΟΚ ως δανεικό.

Ο διεθνής Έλληνας επιθετικός του «δικέφαλου του Βορρά» πέρασε από τα καθιερωμένα ιατρικά τεστ και στη συνέχεια ανακοινώθηκε και επίσημα από την βελγική ομάδα.

Η Έουπεν έχει δώσει εγγυημένο χρόνο συμμετοχής στον Κωνσταντέλια, ενώ στη συμφωνία της με τον ΠΑΟΚ δεν υπάρχει ρήτρα αγοράς του ποδοσφαιριστή μετά το πέρας του δανεισμού του.

Οι Θεσσαλονικείς απέρριψαν αυτήν την παράμετρο δεδομένου πως πρόκειται για μία περίπτωση που απασχολεί έντονα τον ΠΑΟΚ, γνωρίζοντας πως διαθέτει τρομερά περιθώρια εξέλιξης και προοπτικής.

Και γι΄αυτό εξάλλου προχώρησαν σε κίνηση ματ πριν την παραχώρησή του στο Βέλγιο, επεκτείνοντας το συμβόλαιό του μέχρι το 2026. Πρόκειται για μια νέα, δεύτερη αναπροσαρμογή συμβολαίου με τον «Ντέλια» καθώς το Νοέμβριο του 2020, ο ΠΑΟΚ είχε φροντίσει να τον «δέσει» μέχρι το 2024 και μάλιστα χωρίς ρήτρα αγοράς.

Κι αυτό γιατί οι «ασπρόμαυροι» ποντάρουν πολλά πάνω στον 18χρονο άσο για το μέλλον και την πρώτη ομάδα τους!


Τα άρθρα και τα σχόλια που δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν αποκλειστικά τους συγγραφείς. Η ιστοσελίδα μας δεν λογοκρίνει τις γνώμες κανενός.

Ακολουθήστε τις ειδήσεις του speaknews.gr στο Google News πατώντας εδώ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ