Στον 3ο γύρο ο Τσιτσιπάς, αντίπαλος ο Περ

Όταν έπαιξε με… ποιότητα, όλα έγιναν απλά. Ο Στέφανος Τσιτσιπάς έκλεισε θέση για τον τρίτο γύρο του Australian Open μετά τη νίκη του επί του Σεμπάστιαν Μπάες (7-6(1), 6-7(5), 6-3, 6-4), σε αγώνα που είχε διάρκεια 3 ώρες και 20 λεπτά.

Η αναμέτρηση ξεκίνησε δύσκολα για τον Στέφανο Τσιτσιπά. Μέχρι και το όγδοο γκέιμ του πρώτου σετ οι δύο αθλητές κράτησαν το σερβίς τους, για να ακολουθήσουν δύο break εκατέρωθεν, με πρώτο αυτό του Μπάες και τον Τσιτσιπά ν΄ ακολουθεί. Το σετ κρίθηκε στο τάι μπρέικ, όπου ο «Tsitsifast» αποδείχθηκε ψυχραιμότερος και απέκτησε προβάδισμα.

Ανάλογη εικόνα και στο δεύτερο σετ, με την μόνη διαφορά, ότι κανένας από τους δύο πρωταθλητές, δεν «έσπασε» το σερβίς του αντιπάλου. Στο τάι μπρέικ, ο Αργεντινός κατάφερε με δυσκολία να επικρατήσει με 7-5 και μετά από 58 λεπτά αγώνα. Στη συνέχεια όμως ο Τσιτσιπάς πάτησε… γκάζι, ενώ είδε και τον Αργεντινό (Νο 88 στον κόσμο) να αντιμετωπίζει και κάποιο μικροπρόβλημα τραυματισμού στο αριστερό πόδι. Ο Έλληνας πρωταθλητής “καθάρισε” με 6-3 το τρίτο σετ και με 6-4 το τέταρτο, φτάνοντας έτσι στην πρόκριση.

    Ο Μπενουά Περ, ο οποίος βρίσκεται στο Νο 56 της παγκόσμιας κατάταξης, θα βρεθεί «στον δρόμο» του Στέφανου Τσιτσιπά, για τον 3ο γύρο του Australian Open, που διεξάγεται στην Μελβούρνη.

    Ο Γάλλος πρωταθλητής, έκανε την έκπληξη και απέκλεισε τον Βούλγαρο, Γκριγκόρ Ντιμιτρόφ (Νο 28), επικρατώντας με 6-4, 6-4, 6-7(4), 7-6(2).


Τα άρθρα και τα σχόλια που δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν αποκλειστικά τους συγγραφείς. Η ιστοσελίδα μας δεν λογοκρίνει τις γνώμες κανενός.

Ακολουθήστε τις ειδήσεις του speaknews.gr στο Google News πατώντας εδώ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ