Κ. Χήτας: Φύγετε και παραιτηθείτε… έχετε μια ευκαιρία να κάνετε και ένα καλό στη χώρα

«Στα δυόμιση χρόνια που έχετε το τιμόνι της χώρας στα χέρια σας, η χώρα ζει έναν Αρμαγεδδών» τόνισε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Ελληνικής Λύσης, Κωνσταντίνος Χήτας, κατά τη συζήτηση της πρότασης δυσπιστίας στην Ολομέλεια. Ο βουλευτής της Ελληνικής Λύσης καταλόγισε στην κυβέρνηση «ανικανότητα» λέγοντας πως «καταφέρατε το αμίμητο! Να πιστέψουμε πως ο ΣΥΡΙΖΑ δεν ήταν η χειρότερη κυβέρνηση που πέρασε ποτέ από τη χώρα αυτή».

Επέκρινε τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη, Τάκη Θεοδωρικάκο, ότι «δεν ζήτησε ούτε μια συγγνώμη» για την διαχείριση της κακοκαιρίας, σημειώνοντας ότι «ήρθε η “Ελπίδα”» για να μας δείξει και να μας πει ότι με εσάς στην κυβέρνηση η χώρα αυτή δεν έχει καμία ελπίδα». Δεν έχετε, είπε, «σε ποιον να ρίξετε την ευθύνη γιατί παντού έχετε φυτέψει δικούς σας ανθρώπους, είναι η αποτυχία του “γαλάζιου” σας στρατού που γελοιοποιήθηκε », ενώ για τον υπουργό Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας, Χρήστο Στυλιανίδη είπε «πως τον φέρατε ως “μετεγγραφή αεροδρομίου” αλλά σας βγήκε “παλτό” και όχι “παιχταράς” όπως μας λέγατε…». Γι΄ αυτό, πρόσθεσε, «ο κόσμος και οι Έλληνες πολίτες σας σιχάθηκαν και σας γυρίζουν την πλάτη», από την αποτυχία σας σε όλα.

Ο κ. Χήτας καταλόγισε αποτυχία της κυβέρνησης στην οικονομία και τον πρωτογενή τομέα, στην ανεργία, στην ενεργειακή κρίση, στη διαχείριση της πανδημίας που κοστίζει σε ανθρώπινες ζωές, στην εξωτερική πολιτική με την συμφωνία των Πρεσπών και τη μειωμένη επήρεια σε ΑΟΖ, στην μεταναστευτική πολιτική αλλά και στην Παιδεία.

«Εγκληματείτε», είπε ο κ. Χήτας «και έχετε το θράσος να μας λέτε ότι όλα πάνε καλά» και κατέληξε:«Έχετε σπάσει όλα τα αρνητικά ρεκόρ, η Ελληνική Λύση μπήκε στη Βουλή για να προσφέρει στις επόμενες γενιές και όχι για να προετοιμαστεί η ίδια για τις επόμενες εκλογές. Μπορεί οι φίλοι δημοσκόποι να μην θέλουν να μας βλέπουν, μπορεί τα ΜΜΕ να μην θέλουν να μας βλέπουν… αλλά η ελληνική κοινωνία και οι πολίτες θέλουν να μας βλέπουν. Και όπου ακούσατε την Ελληνική Λύση πήγατε καλά, και τώρα μπορείτε να κάνετε ένα καλό στη χώρα, που είναι να φύγετε και να παραιτηθείτε».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ