Όλοι μας φταίμε για την δολοφονία

του Περικλή Στέλλα


Ο θάνατος ήταν αναπόφευκτος. Και μην γελιέστε καθόλου, ότι κι αν σας πουν. Η δολοφονία του νεαρού είναι φυσικό επακόλουθο των όσων έχουν συμβεί τον τελευταίο καιρό στην Θεσσαλονίκη. Θα σας θυμίσω πως τους τελευταίους οκτώ μήνες η ελληνική αστυνομία(που πάντα την βρίζουμε) αποσόβησε οκτώ ραντεβού θανάτου, οκτώ συναντήσεις για ξεκαθάρισμα οπαδικών λογαριασμών ανάμεσα στους οπαδούς των ομάδων της πόλης. Και φυσικά αυτό δεν συμβαίνει μόνο στην Θεσσαλονίκη, λίγα 24ωρα πριν είχαμε συμπλοκές οπαδών στην Αθήνα. Από σήμερα γράφονται και θα γραφούν ρεπορτάζ, σχόλια. Θα ακούσετε δηλώσεις πολιτικών κυβερνητικών και μη να καταδικάζουν το γεγονός. Θα ακούσετε παράγοντες ομάδων, προπονητές και ποδοσφαιριστές να αποδοκιμάζουν και να εκφράζουν τον αποτροπιασμό τους για την δολοφονία, διότι δολοφονία ήταν και θα ακούτε για λίγες μέρες ακόμη εμάς τους δημοσιογράφους να αναλύουμε και φυσικά όπως πάντα και καθημερινά, στα ραδιόφωνα θα ακούτε πολλούς μυαλοπώληδες.

Μα, όταν κλείνουμε τα μάτια και σιωπούμε σε όσα έχουν προηγηθεί, είναι μοιραίο και φυσικό επακόλουθο να θρηνήσουμε και άλλο θάνατο. Σήμερα καταδικάζουμε, αλλά μόνιμα σιωπούμε. ΟΛΟΙ ΜΑΣ.

.Όταν ο πρόεδρος ομάδας της πόλης βγάζει σέλφι στο γήπεδο του αντιπάλου, ειρωνεύεται και προκαλεί.

.Όταν ο αντιπρόεδρος της άλλης ομάδας σταματάει με το αυτοκίνητο του έξω από το γήπεδο του αντιπάλου βάζοντας στην διαπασόν του μαγνητοφώνου του αυτοκινήτου τον ύμνο της ομάδας την οποία διοικεί προκαλώντας τους αντιπάλους.

.Όταν οι κυβερνήσεις όλων των ειδών και των χρωμάτων εδώ και 40 χρόνια δεν θέλουν συνειδητά να εφαρμόσουν τους εδώ και χρόνια αποφασισθέντες νόμους.

.Όταν η δημοσιογραφία στην Ελλάδα διανύει περίοδο όχι απλά οπαδικής δημοσιογραφίας αλλά δημοσιογραφικής αλητείας που οπλίζει καθημερινά με εγκληματικό τρόπο το χέρι του οπαδού με τις συνδικαλιστικές ενώσεις απλά να κοιτούν και ενίοτε να ευλογούν τους δημοσιογράφους-οπαδούς,

.Όταν πρόεδρος στην λίγκα είναι ο διαιτητής της Ριζούπολης

.Όταν διοίκηση στην ΕΠΟ είναι παράγοντες που συνειδητά παρανόμως αποφάσισαν(σύμφωνα με την απόφαση του διαιτητικού δικαστηρίου της ΕΠΟ)έπρεπε να είχαν εκπέσει του αξιώματος του και εξακολουθούν να διοικούν και να ην νοιάζεται κανείς

.Όταν οι ίδιοι οι παράγοντες ‘’καθαρίζουν’’ για να βγαίνουν οι οπαδοί-αλήτες από τα κρατητήρια και τους τοποθετούν στις ομάδες σεκιούριτι των γηπέδων.

.Όταν έχουν καθαρίσει μαζεύοντας εκατοντάδες μαχαίρια, λοστούς, τσεκούρια, μολότοφ, σιδερογροθιές, ναρκωτικά και σφαίρες στα γραφεία συνδέσμων οπαδών και οι σύνδεσμοι εξακολουθούν να παραμένουν και να λειτουργούν κανονικά, παίρνοντας μάλιστα και εισιτήρια από τις διοικήσεις των ίδιων των ομάδων.

Ε, τότε τι περιμένετε εσείς να συμβεί; Όχι, πείτε μου. Σε αυτή τη μάνα ποιος θα της φέρει το παιδί της πίσω; Δεν θα αλλάξουμε ποτέ. Μόνο με πολιτική βούληση μπορούν να αλλάξουν τα πράγματα. Αλλά αυτή δεν υπήρξε, δεν υπάρχει και δεν θα υπάρξει ποτέ. Δι΄ποτι έχει κόστος και οι ψήφοι είναι πολλές εκατοντάδες χιλιάδες για τους άθλιους πολιτικούς που μας κυβερνούν.



Τα άρθρα και τα σχόλια που δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν αποκλειστικά τους συγγραφείς. Η ιστοσελίδα μας δεν λογοκρίνει τις γνώμες κανενός.

Ακολουθήστε τις ειδήσεις του speaknews.gr στο Google News πατώντας εδώ

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Συμφωνώ απόλυτα Περικλη. Να προσθέσω οτι φταίμε και εμείς οι γονείς πως μεγαλώνουμε τα παιδιά μας και κυρίως τ αγόρια.. Για μια καλύτερη κοινωνία γενικά..

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ