Σέρχιο Ράμος- Ενδεχόμενα για πρόωρο τέλος καριέρας.

sergio-ramos

Ο Σέρχιο Ράμος, μετά τον τελευταίο τραυματισμό του στη γάμπα, ενδέχεται να κλείσει την καριέρα του νωρίτερα από το αναμενόμενο.

Ο Ισπανός διεθνής αμυντικός, που έφτασε στο Παρίσι το καλοκαίρι ως ελεύθερος από τη Ρεάλ Μαδρίτης, έχει αγωνιστεί σε πέντε παιχνίδια, εκ των οποίων μόνο στα δύο έπαιξε και στα 90 λεπτά. Το συμβόλαιο του με την Παρί διαρκεί έως το 2023.

Ο Σέρχιο Ράμος υπέστη νέο μυϊκό τραυματισμό στη δεξιά γάμπα του, ενώ παλιότερα είχε τον ίδιο στην αριστερή, και ο γιατρός της Εθνικής Γαλλίας, Ζαν Μαρσέλ Φερέρ, εξήγησε αναλυτικά την κατάσταση του λέγοντας: 

 «Είναι ένας πολύ περίπλοκος τύπος τραυματισμού, γιατί είναι δύσκολο να εκτιμήσεις πραγματικά την εξέλιξή του. Χωρίς να υπεισέλθω σε πολλές λεπτομέρειες, είναι απαραίτητο να λάβουμε υπόψη τη γήρανση του μυός και τις συμμετοχές που έχει υποστεί κατά τη διάρκεια των 19 σεζόν στο υψηλότερο επίπεδο».

Με βάση τα λεγόμενα τού, αδύνατο θεωρείται να αγωνιστεί στο πρώτο, εντός έδρας ματς της φάσης των «16» του Champions League, με αντίπαλο την πρώην ομάδα του, την Ρεάλ Μαδρίτης στις 15 Φεβρουαρίου. Σε αναμονή βρίσκεται η γνωμάτευση του για το επόμενο σκέλος της ίδιας φάσης, στις 9 Μαρτίου στο Santiago Bernabeu.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ