Τσίπρας στο Twitter: “Η κυβέρνηση παριστάνει τον τροχονόμο των καρτέλ- Παρέμβαση τώρα σε τιμολόγια”

του Δημήτρη Κάτσακα

Με καυστικά σχόλια και αμεσότητα προς την Κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας μίλησε ο Αλέξης Τσίπρας, ανεβάζοντας αυτή τη φορά ανάρτηση στο Twitter, με το οποίο απάντησε στις δηλώσεις του Κυριάκου Μητσοτάκη που αφορούσαν την ποιότητα ζωής της Ελλάδας.

Η δήλωση του πρωθυπουργού ότι η «Ελλάδα είναι μία χώρα με καταπληκτική ποιότητα ζωής», δέχθηκε επικρίσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, με βασικό αντίλογο τις οικονομικές δυσκολίες που αντιμετωπίζει ένα μεγάλο τμήμα των πολιτών της χώρας.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ κάλεσε χαρακτηριστικά την κυβέρνηση να «σταματήσει να παριστάνει τον τροχονόμο των καρτέλ», ζητώντας να παρέμβει άμεσα στο ζήτημα των τιμών ηλεκτρικού ρεύματος, καυσίμων και ειδών διατροφής, οι οποίες έχουν ανέβει σημαντικά.

«Την ώρα που ο πρωθυπουργός διαφημίζει μία #καταπληκτικη_ποιοτητα_ζωης , οι πολίτες δεν μπορούν να βγάλουν τον μήνα. Να σταματήσει η κυβέρνηση να παριστάνει τον τροχονόμο των καρτέλ. Να υπάρξει παρέμβαση τώρα σε τιμολόγια της ΔΕΗ, ΕΦΚ στα καύσιμα, ΦΠΑ για τα βασικά είδη διατροφής», ήταν η ακριβής ανάρτηση του κ.Τσίπρα στον προσωπικό λογαριασμό του στο Twitter.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ