“Οπλοστάσιο” βρέθηκε σε συνδέσμους της Αθήνας μετά από αστυνομική έρευνα.

του Δημήτρη Κάτσακα

Προεπισκόπηση σε νέα καρτέλα

Kοντάρια, καδρόνια, μαχαίρι, τσεκούρι, φωτοβολίδες και καπνογόνα βρέθηκαν κατά την είσοδο σε 4 συνδέσμους αθλητικών ομάδων στην Αθήνα, έπειτα από έρευνες της ΕΛ.ΑΣ. κατά την διάρκεια επιχείρησης που πραγματοποιείται πανελλαδικά μετά την δολοφονία του 19χρονου Άλκη.

Το συνταρακτικό γεγονός που συνέβη στην Θεσσαλονίκη έχει πυροδοτήσει σειρά ερευνών της αστυνομίας σε συνδέσμους οπαδών σε όλη τη χώρα, με σκοπό να αποτραπούν παρόμοια γεγονότα στο μέλλον και να αποδοκιμαστεί ενεργά το καθεστώς οπαδικής βίας στην Ελλάδα.

Κατά τις πρωινές και μεσημβρινές ώρες, αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Αντιμετώπισης Βίας στους Αθλητικούς Χώρους της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, με τη συνδρομή επιπλέον αστυνομικών δυνάμεων, πραγματοποίησαν έρευνες σε 4 συνδέσμους οπαδών αθλητικών σωματείων σε Αθήνα, Περιστέρι, Αγίους Αναργύρους και Ίλιον. Οι έρευνες της Αστυνομίας στην Αθήνα έρχονται σε συνέχεια των ερευνών στην Θεσσαλονίκη, μετά την δολοφονική επίθεση σε βάρος τους άτυχου νεαρού.

Στο πλαίσιο των ερευνών, που πραγματοποιήθηκαν παρουσία εκπροσώπων Δικαστικής Αρχής, σε σύνδεσμο οπαδών που στεγάζεται στο κέντρο της Αθήνας βρέθηκαν και κατασχέθηκαν αντικείμενα τα οποία θα περάσουν στην Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Αθηνών, για περεταίρω διερεύνηση.


Αναλυτικά κατασχέθηκαν:

μαχαίρι
τσεκούρι
(2) μη ενεργοποιημένες φωτοβολίδες
(15) ξύλινα και ένα (1) μεταλλικό κοντάρια
(8) ξύλινα καδρόνια με βίδες
(14) κράνη μοτοσυκλέτας
(6) σπρέι βαφής διαφόρων χρωμάτων
(11) καπνογόνα-βαρελάκια
σύστημα καταγραφής εικόνας

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ