Η δράση επιστρέφει στο ΣΕΦ με την παρουσία κορυφαίων αθλητών και αθλητριών

sef-sv

Η πρώτη ημερίδα κλειστού στίβου στη σάλα του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας θα γίνει αύριο Σάββατο (5/2), με τη συμμετοχή κορυφαίων αθλητών και αθλητριών. Πρόκειται για την πρώτη από τις δύο ημερίδες που διοργανώνει ο ΣΕΓΑΣ στο ΣΕΦ και στην οποία πρωτοκλασάτοι αθλητές, αλλά και νεότερα μέλη των εθνικών ομάδων, θα έχουν επιπλέον αγωνιστικές ευκαιρίες ενόψει των υποχρεώσεων με τις εθνικές ομάδες.

Ο Εμμανουήλ Καραλής (ΟΣΦΠ), μετά το ντεμπούτο στην Καρλσρούη και το άλμα στα 5,71 μ., θέλει να συνεχίσει με μια εξίσου καλή επίδοση. Ο άλτης του Παναγιώτη Συμεωνίδη αναγκάστηκε να ακυρώσει τη συμμετοχή του στο μίτινγκ του Βερολίνου, καθώς είχε πρόβλημα με τη μεταφορά των κονταριών, κι έτσι θα διεκδικήσει ένα μεγάλο άλμα στο ΣΕΦ, σε ένα στάδιο όπου στο παρελθόν έχει σημειώσει εξαιρετικές επιδόσεις. Στο αντίστοιχο αγώνισμα των γυναικών, η Ελένη Πόλακ (ΑΟ Μεγάρων) θέλει να ξεπεράσει το 4,43 μ., που σημείωσε στο Νεβέρ και σε αυτό θα συμβάλει και το γεγονός ότι έχει βελτίωση στο πρόβλημα της μέσης, που την ταλαιπωρεί εδώ και καιρό.

Το πρόγραμμα της ημερίδας περιλαμβάνει και τις κούρσες των 300 μ. Ανδρών και γυναικών, απόσταση στην οποία θα έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν προπονητικά τις δυνάμεις τους αρκετοί πρωταθλητές μας. Στις γυναίκες η Ανδριάνα Φέρρα (ΟΣΦΠ) προέρχεται από το 55.03 και 55.10 στα 400 μ. στις διοργανώσεις που προηγήθηκαν. Στα 300 μ. θα συμμετάσχει και η Ευαγγελία Ζυγόρη (ΑΣΣ Αλέξανδρος Μακεδονίας). Στα 300 μ. ανδρών θα πάρουν μέρος οι Σπύρος Δουκατέλης (ΓΣ Κερκυραϊκός) και Χαρίδημος Ξενιδάκης (ΑΟ Σητειακός).

Στους αγώνες θα ισχύσει το τελευταίο υγειονομικό πρωτόκολλο, το οποίο έχει την έγκριση της ΓΓΑ.

Ύστερα από επικοινωνία του ΣΕΓΑΣ με τη διοίκηση του ΣΕΦ, τη δυνατότητα εισόδου στην εγκατάσταση θα έχουν και 200 θεατές, οι οποίοι θα εισέρχονται στην εγκατάσταση από την είσοδο των δημοσιογράφων και θα παραλαμβάνουν κάρτα εισόδου, την οποία θα πρέπει να επιστρέφουν κατά την έξοδό τους από το στάδιο.


Τα άρθρα και τα σχόλια που δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν αποκλειστικά τους συγγραφείς. Η ιστοσελίδα μας δεν λογοκρίνει τις γνώμες κανενός.

Ακολουθήστε τις ειδήσεις του speaknews.gr στο Google News πατώντας εδώ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ