Λονδίνο: Καβγάς με ματσέτα, σιδερόβεργα και ξίφος!

london

του Δημήτρη Κάτσακα

Σοκ έχει προκαλέσει το βίντεο που έλαβε χώρα σε λεωφορείο του Λονδίνου, όπου δύο νεαροί φαίνεται να προβαίνουν σε καυγά χρησιμοποιώντας ματσέτα, σιδερόβεργα, και κάποιου είδους ξίφος.

Τα δύο άτομα που φαίνονται στο βίντεο, μάχονται καθώς ο ένας κρατάει μια σιδερόβεργα και ένα ξίφος κι επιτίθεται στον άλλον που αμύνεται χρησιμοποιώντας μια μάυρη ματσέτα αρκετών εκατοστών.

Με βάση τα δεδομένα της Standard, το συμβάν έλαβε χώρα στις 16:41 της Πέμπτης, 3 Φεβρουαρίου σε λεωφορέιο στην περιοχή της λεωφόρου Telford, SW2. Διήρκησε 5 λεπτά και όταν η αστυνομία έφτασε οι ύποπτοι είχαν εξαφανίστει. Το βίντεο κατέγραψε επιβάτης του λεωφορείου, ενώ οι υπόλοιποι έμειναν να παρακολουθούν κι αυτοί φοβισμένοι το βίαιο περιστατικό.

Όσον αφορά τα δύο άτομα, φορούσαν φλάι μπουφάν ενώ τα χαρακτηριστικά του προσώπου τους ήταν καλλυμένα, γεγονός που δεν επέτρεψε στην αστυνομία να προβεί ακόμη σε συλλήψεις. Έρευνες με την βοήθεια βίντεο από την εταιρία λεαφορίων διεξάγονται από την αστυνομία με σκοπό να ανακαλυφθεί το κίνητρο του καβγά και να εντοπιστούν γρήγορα οι ύποπτοι.

Δείτε το βίντεο εδώ: https://twitter.com/i/status/1489298877933146119

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ