Δολοφονία Άλκη: Διαψεύδεται η φυγή του 20χρονου δράστη στην Αλβανία.

dolofonia_alki_diefyge

του Δημήτρη Κάτσακα

«Δεν έχει ταυτοποιηθεί συνεργός του 23χρονου κατηγορουμένου για την επίθεση, άρα δεν μπορεί να διέφυγε κάποιος».

Πηγές του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη, μιλώντας στον ΣΚΑΪ, διέψευσαν τις πληροφορίες ότι 20χρονος συνεργός διέφυγε στην Αλβανία με σκοπό να γλιτώσει τη σύλληψη.

«Ακόμα και αν διέφευγε όμως, με ευρωπαϊκό ένταλμα σύλληψης θα εκδίδετο στη χώρα μας» διευκρίνισαν, κάνωντας ξεκάθαρο πως η υπόθεση βρίσκεται ακόμη στην αρχή.  

Κατα τα άλλα, έρευνες για τη σύλληψη των υπολοίπων συνεργών του 23χρονου βασικού υπόπτου συνεχίζονται ενώ σύμφωνα με πληροφορίες του ΣΚΑΪ, τις επόμενες ημέρες θα κληθούν όλοι οι εμπλεκομένοι, κόμματα και αθλητικά σωματία, ώστε να καταθέσουν τις δικές τους προτάσεις για την άμεση εξυγίανση του χώρου. Σκοπός όλης της επιχείρησης που διενεργείται είναι να αποκοπούν τέτοιου είδους στοιχεία από παντώς τύπου αθλητικούς χώρους.

Αξίζει να σημειωθεί πως οι έλεγχοι της αστυνομίας σε οπαδικούς συνδέσμους επεκτάθηκε και στην Αθήνα, ενώ ενώπιον των εισαγγελικών αρχών της Θεσσαλονίκης βρέθηκαν παράγοντες των τριών μεγάλων ομάδων της Θεσσαλονίκης προκειμένου να συνδράμουν τις αρχές στην εξιχνίαση του αποτρόπαιου εγκλήματος σε βάρος του 19χρονου.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ