Αύριο η σύσκεψη στο Μαξίμου για το θέμα της αθλητικής βίας.

του Δημήτρη Κάτσακα

Το θέμα της αθλητικής βίας θα έρθει στο τραπέζι σε σύσκεψη που θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα (7/2) υπό τον πρωθυπουργό και όλους τους συναρμόδιους υπουργούς.

Η δολοφονία του 19χρονου φιλάθλου του Άρη, Άλκη Καμπανού έχει κινητοποιήσει τις Αρχές, αλλά και την ίδια την κυβέρνηση τις τελευταίες ημέρες, για επερχόμενες κινήσεις που θα σταματήσουν μια για πάντα τέτοια περιστατικά.

Όπως ενημέρωσε η ΓΓΑ, το πρωί της Δευτέρας (7/2) θα πραγματοποιηθεί σύσκεψη για τη βία υπό τον Κυριάκο Μητσοτάκη στο Μεγάρο Μαξίμου. Σε αυτή θα συμμετέχουν ο υφυπουργός Αθλητισμού Λευτέρης Αυγενάκης και οι υπουργοί Προστασίας του Πολίτη, Τάκης Θεοδωρικάκος και Δικαιοσύνης, Κώστας Τσιάρας. 

Σε ένα κλίμα εντατικών ερευνών και κινήσεων από πλευράς ΕΛΑΣ, ακόμη από τις προηγούμενες μέρες, προς εντοπισμό των δραστών και των κινήτρων της επίθεσης, ο κ.Θεοδωρικάκος, ο οποίος θα παραστεί και αύριο στην σύσκεψη, όπως προαναφέρθηκε, δήλωσε χαρακτηριστικά:

«Αλλά δεν φτάνει αυτό, οφείλουμε να ενώσουμε όλοι τις δυνάμεις μας πολιτεία και αθλητικοί φορείς για να γυρίσουμε στα γήπεδα οι φίλαθλοι, οι οικογένειες, τα νέα παιδιά χωρίς φόβο. Οι λέσχες φιλάθλων των αθλητικών συλλόγων πρέπει να λειτουργούν με την ευθύνη των ιδίων των συλλόγων, να έχουν πολύ αυστηρούς κανόνες λειτουργίας με μητρώα μελών και συνεχείς ελέγχους ώστε να μην μπορεί κανένας άλλος να χρησιμοποιεί το όνομα του αθλητικού συλλόγου για να δημιουργήσει ξανά ομάδες χούλιγκαν»

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ