Φιλικό της Εθνικής ανδρών με ΗΠΑ στο Βόλο

Σε εξέλιξη βρίσκεται από χθες (13/2) στο Βόλο η κοινή προετοιμασία της εθνικής υδατοσφαίρισης των ανδρών με το αντίστοιχο συγκρότημα των ΗΠΑ. Στη διάθεση του Θοδωρή Βλάχου βρίσκονται συνολικά 16 πολίστες, οι τρεις εκ των οποίων (ο τερματοφύλακας Νίκος Μητράκης, ο Τάκης Δήμου και ο Νίκος Γκίλλας) ενδέχεται να κάνουν το ντεμπούτο τους στην εθνική ανδρών, εφόσον αγωνιστούν στο αυριανό (15/2, 19:00) φιλικό, που θα γίνει στο ανακαινισμένο Κλειστό Δημοτικό Κολυμβητήριο Νέας Ιωνίας Βόλου «Βασίλης Πολύμερος».

Οι παίκτες που συμμετέχουν στην προετοιμασία είναι οι Μάνος Ζερδεβάς, Γιάννης Φουντούλης, Ντίνος Γενηδουνιάς, Κώστας Γούβης, Νίκος Γκίλλας (Ολυμπιακός), Δημήτρης Σκουμπάκης, Στάθης Καλογερόπουλος, Κώστας Γκιουβέτσης, Ζαννής Αλαφραγκής (Βουλιαγμένη), Μανώλης Σολανάκης (Απόλλων Σμύρνης), Τάκης Δήμου (Πανιώνιος), Νίκος Μητράκης (Παλαιό Φάληρο), Αλέξανδρος Παπαναστασίου, Κώστας Κάκαρης, Στέλιος Αργυρόπουλος (Γιουγκ Ντουμπρόβνικ), Δημήτρης Νικολαΐδης (Σπαντάου).

Ο Αγγελος Βλαχόπουλος δεν ενσωματώθηκε τελικά στην ελληνική αποστολή, ενώ απουσιάζει -σε σχέση με την ομάδα του Τόκιο- και ο Γιώργος Δερβίσης. Υπενθυμίζεται ότι οι Κώστας Μουρίκης, Χριστόδουλος Κολόμβος και Μάριος Καπότσης έχουν ανακοινώσει την απόσυρσή τους από την εθνική ομάδα, ενώ ο Κώστας Γαλανίδης (δεύτερος τερματοφύλακας στο Τόκιο) δεν έχει κληθεί μετά τους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Στην αποστολή των ΗΠΑ, ο Σέρβος τεχνικός, Ντέγιαν Ουντόβισιτς (συνεργάτης του ο Γκάβιν Αρόγιο, γνωστός από τη θητεία στο ελληνικό πρωτάθλημα), έχει τους: Άλεξ Μπόουεν, Μαξ Ίρβινγκ, Ντρου Χόλαντ, Τζακ Τάρνερ, Ντίλαν Γούντχεντ, Μπεν Χάλοκ, Ματ Φάρμερ, Μπεν Στίβενσον, Τόμας Ντάνσταν, Νίκολας Σάβελιτς, Μάρκο Βάβιτς, Χάνες Ντάουμπς, Ας Μόλτεν, Τάιλερ Εϊμπραμσον, Τζέικ Έρχαρντ, Τόμι Γκρούγουελ.

Με την ευκαιρία της παρουσίας της εθνικής ομάδας στο Βόλο, ο Δήμος της πόλης θα τιμήσει τους «ασημένιους» Ολυμπιονίκες σε ειδική τελετή, που θα γίνει αύριο το μεσημέρι (15/2, 12:30) στο Δημαρχείο. Παράλληλα, πριν το αυριανό φιλικό, θα τελεστούν τα εγκαίνια του ανακαινισμένου κολυβητηρίου «Βασίλης Πολύμερος», στη Νέα Ιωνία.


Τα άρθρα και τα σχόλια που δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν αποκλειστικά τους συγγραφείς. Η ιστοσελίδα μας δεν λογοκρίνει τις γνώμες κανενός.

Ακολουθήστε τις ειδήσεις του speaknews.gr στο Google News πατώντας εδώ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ