Βαθμολογία UEFA: Έπεσε στην 18η θέση η Ελλάδα

Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ ηττήθηκαν στα πρώτα παιχνίδια για το Europa League και το Europa Conference League, αντίστοιχα, με αποτέλεσμα η Ελλάδα να μην πάρει κανέναν βαθμό στη βαθμολογία της UEFA.Παράλληλα, η νίκη της Μίντιλαντ (επί του ΠΑΟΚ), της Σλάβια Πράγας επί της Φενέρμπαχτσε καθώς και της Μπόντογκλιμντ επί της Σέλτικ έδωσαν βαθμούς σε Δανία, Τσεχία και Νορβηγία με αποτέλεσμα η Ελλάδα να πέσει στην 18η θέση.

Το θετικό και για τις δύο ελληνικές ομάδες είναι πως έχουν τους επαναληπτικούς στην έδρα τους και μια ακόμα ευκαιρία για να φέρουν τούμπα την κατάσταση.

Στην περίπτωση που η Ελλάδα δεν καταφέρει να είναι τουλάχιστον στη 17η θέση, από την αγωνιστική περίοδο 2023/24 θα δει τον πρωταθλητή της να ξεκινάει από τον πρώτο προκριματικό γύρο του Champions League, ενώ ο δεύτερος, ο τρίτος και ο Κυπελλούχος Ελλάδας θα ξεκινούν από τον 2ο προκριματικό γύρο του Europa Conference League.


Τα άρθρα και τα σχόλια που δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν αποκλειστικά τους συγγραφείς. Η ιστοσελίδα μας δεν λογοκρίνει τις γνώμες κανενός.

Ακολουθήστε τις ειδήσεις του speaknews.gr στο Google News πατώντας εδώ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ