Ξεκινάει το NBA All Star Game 2022

Η ετήσια γιορτή του NBA θα διεξαχθεί φέτος στο Κλίβελαντ το τριήμερο 18-20 Φεβρουαρίου με ένα πολύ πλούσιο πρόγραμμα.

Το all star game  ξεκινάει στις 2 τα ξημερώματα του Σαββάτου με το Ruffles NBA All-Star Celebrity Game. Στις ομάδες θα συμμετέχουν γνωστοί κωμικοί, ράπερ, μουσικοί καλλιτέχνες και άλλοι με προπονητές τους θρύλους του NBA, Μπιλ Ουόλτον και Ντομινίκ Ουίλκινς.Στις 04:00 θα ακολουθήσει το νέο «Clorox Rising Stars» όπου θα συμμετέχουν πιο νέοι ταλαντούχοι παίκτες του NBA, όπως ο Έβαν Μόμπλεϊ και ο ΛαΜέλο Μπολ.

Στο νέο φορμάτ θα πάρουν μέρος 28 παίκτες (12 ρούκι, 12 τελειόφοιτοι και 4 παίκτες από την G-League) που θα σχηματίσουν τέσσερις ομάδες και θα δώσουν τρία ματς. Τα δύο πρώτα ματς θα ολοκληρωθούν όταν μια ομάδα φτάσει τους 50 πόντους και το τρίτο όποια ομάδα σκοράρει πρώτη 25 πόντους.

Το Σάββατο 19 Φεβρουαρίου στις 21:00 είναι προγραμματισμένο το ματς NBA HBCU Classic ανάμεσα στα σχολεία Χάουαρντ και Μόργκαν Στέιτ, δυο ιστορικά αφροαμερικανικά κολέγια και πανεπιστήμια. Οι σχολές θα λάβουν από 100.000 τα οποία θα διατεθούν σε υποτροφίες.

Τα ξημερώματα της Κυριακής (03:00) θα έχουμε τα πολυαναμενόμενα Taco Bell Skills Challenge, όπου θα πάρουν μέρος και τα αδέρφια Αντετοκούνμπο όπως και τους διαγωνισμούς τριπόντων και καρφωμάτων. Το βράδυ (21:00) θα γίνει το NBA G League Next Gem Game, το νέο event με τα νέα ταλέντα από τη G League Ignite taking με το Cleveland Charge.

Το «κυρίως πιάτο», ο αγώνας του All Star Game θα διεξαχθεί τα ξημερώματα της Δευτέρας (03:00).


Τα άρθρα και τα σχόλια που δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν αποκλειστικά τους συγγραφείς. Η ιστοσελίδα μας δεν λογοκρίνει τις γνώμες κανενός.

Ακολουθήστε τις ειδήσεις του speaknews.gr στο Google News πατώντας εδώ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ