Ουκρανία: Ο Τζο Μπάιντεν οργανώνει τηλεδιάσκεψη με δυτικούς ηγέτες

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν θα συζητήσει σήμερα με ηγέτες κρατών και διεθνών οργανισμών σχετικά με τη συγκέντρωση στρατευμάτων της Ρωσίας στα σύνορα της Ουκρανίας, μεταδίδει το πρακτορείο ειδήσεων Ρόιτερς επικαλούμενο τον Λευκό Οίκο.

Νωρίτερα, το γραφείο του καναδού πρωθυπουργού Τζάστιν Τριντό ανέφερε πως ο κ. Μπάιντεν θα είναι ο οικοδεσπότης σε τηλεδιάσκεψη για την Ουκρανία με τους ηγέτες του Καναδά, της Γαλλίας, της Γερμανίας, της Ιταλίας, της Πολωνίας, της Ρουμανίας, της Βρετανίας, της Ευρωπαϊκής Ένωσης και του NATO.

Τηλεφωνική επικοινωνία θα έχουν σήμερα οι υπουργοί Άμυνας Ρωσίας-ΗΠΑ

Ο Ρώσος υπουργός Άμυνας Σεργκέι Σόιγκου θα έχει σήμερα τηλεφωνική επικοινωνία με τον Αμερικανό ομόλογό του Λόιντ Όστιν, ανακοίνωσε το ρωσικό υπουργείο Άμυνας.

“ Στις 18 Φεβρουαρίου 2022 θα πραγματοποιηθεί τηλεφωνική επικοινωνία μεταξύ του Σόιγκου και του Όστιν. Η συνομιλία θα πραγματοποιηθεί έπειτα από πρωτοβουλία της αμερικανικής πλευράς”, επεσήμανε σε ανακοίνωσή του το υπουργείο.


Τα άρθρα και τα σχόλια που δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν αποκλειστικά τους συγγραφείς. Η ιστοσελίδα μας δεν λογοκρίνει τις γνώμες κανενός.

Ακολουθήστε τις ειδήσεις του speaknews.gr στο Google News πατώντας εδώ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ