«Ζωντανοί» για την πρόκριση ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός

Ο Ολυμπιακός προηγήθηκε στο πρώτο παιχνίδι με την Αταλάντα για τα play off του Europa League, αλλά δέχθηκε δύο γκολ σε δύο λεπτά μετά από κόρνερ και ηττήθηκε με 2-1 στο Μπέργκαμο.

Οι Πειραιώτες ήταν εξαιρετικά στημένοι στο πρώτο ημίχρονο και ο Τικίνιο άνοιξε το σκορ με ένα φοβερό γκολ στο 16′, αλλά στο δεύτερο μέρος οι Ιταλοί “πίεσαν” για την ανατροπή και την πέτυχαν με τον Τζιμσίτι να σκοράρει δις στο 61′ και το 63′.Ο Ολυμπιακός έχασε έτσι μεγάλη ευκαιρία για ένα σκορ πρόκρισης από τον πρώτο αγώνα με την Αταλάντα, αλλά έδειξε ότι θα έχει τη δυνατότητα να ανατρέψει την κατάσταση στο “Γεώργιος Καραϊσκάκης”, όπου θα χρειαστεί πλέον τη νίκη.

Οι συνθέσεις στο Αταλάντα – Ολυμπιακός

Αταλάντα (Τζαν Πιέρο Γκασπερίνι): Μούσο, Τολόι, Ντεμιράλ, Τζιμσίτι, Μέλε (87′ Χάτεμπερ), Ντε Ρόουν (72′ Φρόιλερ), Πεσίνα (46′ Κουπμάινερς), Πετζέλα, Μαλινόφσκι (65′ Μιχάιλα), Πάσαλιτς, Μουριέλ (46′ Μπογκά).

Ολυμπιακός (Πέδρο Μαρτίνς): Βατσλίκ, Λαλά, Μανωλάς, Παπασταθόπουλος, Σισέ, Ρέαμπτσιουκ, Εμβιλά (85′ Μπουχαλάκης), Α. Καμαρά, Μασούρας (64′ Μ. Καμαρά), Ονιεκούρου (85′ Λόπες), Τικίνιο (73′ Ελ Αραμπί).

 

Ο ΠΑΟΚ έχασε με 1-0 από την Μίντιλαντ στην «Arena Herning», έχοντας”χλωμή” εικόνα στο πρώτο ημίχρονο και δείχνοντας αισθητή βελτίωση στην επανάληψη, χωρίς όμως τη μεγάλη ευκαιρία. Η Μίντιλαντ μπήκε… δυνατά στο ματς, πιέζοντας ψηλά τον ΠΑΟΚ, κάνοντας πολύ δύσκολη την πρώτη πάσα στους Θεσσαλονικείς και προσπαθώντας να επιτεθεί κυρίως από την δεξιά της πτέρυγα. Ο ΠΑΟΚ, πάντως, δεν δέχθηκε φάση στην εστία του, αλλά όταν είχε την μπάλα στην κατοχή του, αναγκάστηκε να ψάξει την βαθιά μεταβίβαση προς τους Ζίβκοβιτς και Άκπομ.

Μέσα σε δυο λεπτά, είδαμε μεγάλη χαμένη ευκαιρία αλλά και γκολ! Στο 18′ και μετά από ωραία κίνηση του Μιτρίτσα, η μπάλα έφτασε στον Ζίβκοβιτς, το φαλτσαριστό πλασέ του οποίο έδιωξε με δυσκολία ο Όλαφσον. Στο 20′ όμως οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ. Ο Έβαντερ βρήκε στα δεξιά -με υπέροχη μπαλιά- τον αμαρκάριστο Άντερσον, ο οποίος έκανε το 1-0 με δυνατό διαγώνιο σουτ μέσα από τη μεγάλη περιοχή. Η Μίντιλαντ πήρε τα… πάνω της ψυχολογικά, κάτι που φάνηκε και στις κινήσεις των παικτών. Ο ΠΑΟΚ βελτίωσε την εικόνα στο χώρο του κέντρου, αλλά δεν μπόρεσε να γίνει πιο επιθετικός κι έτσι ηττήθηκε με 1-0 και θα τα «παίξει» όλα στη ρεβάνς, στην Τούμπα.


Τα άρθρα και τα σχόλια που δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν αποκλειστικά τους συγγραφείς. Η ιστοσελίδα μας δεν λογοκρίνει τις γνώμες κανενός.

Ακολουθήστε τις ειδήσεις του speaknews.gr στο Google News πατώντας εδώ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ