Στο Top-75 του NBA ο Γιάννης Αντετοκούνμπο!

Άλλη μία τιμητική διάκριση για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο, ο οποίος στο πλαίσιο του All Star Game του Κλίβελαντ παρουσιάστηκε στους 75 κορυφαίους αθλητές του NBA στην κατηγορία των καλύτερων φόργουορντ.

Ο Έλληνας σούπερ σταρ και ηγέτης των Μπακς παρουσιάστηκε στους 75 κορυφαίους αθλητές του NBA, στην κατηγορία των καλύτερων φόργουορντ που έχουν αγωνιστεί στη λίγκα.

Χαρακτηριστικό είναι ότι ήταν στην ίδια λίστα μαζί με παίκτες όπως οι Μπέιλορ, Έρβινγκ (Doctor J), Γουίλκινς, Μπάρκλεϊ, ΛεΜπρόν, ΜακΧέιλ, Λέοναρντ, Ντέιβις και Γουόρθι

Μάλιστα, κατά τη διάρκεια της παρουσίας των κορυφαίων σέντερ στην ιστορία του NBA, ο φακός τον «συνέλαβε» να είναι φανερά εκστασιασμένος με τη συμμετοχή του σε μία τόσο σημαντική στιγμή για το άθλημα στην άλλη άκρη του Ατλαντικού.

Εκεί, όμως, που «σείστηκε» το γήπεδο ήταν όταν ακούστηκαν από τα μεγάφωνα τα ονόματα του Κόμπι Μπράιαντ και του Μάικλ Τζόρνταν, που για πολλούς θεωρούνται οι δύο καλύτεροι παίκτες όλων των εποχών στο NBA.


Τα άρθρα και τα σχόλια που δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν αποκλειστικά τους συγγραφείς. Η ιστοσελίδα μας δεν λογοκρίνει τις γνώμες κανενός.

Ακολουθήστε τις ειδήσεις του speaknews.gr στο Google News πατώντας εδώ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ