Δολοφονία Άλκη: Έξι μήνες με αναστολή στον 22χρονο για τον σουγιά

Ποινή φυλάκισης έξι μηνών με αναστολή επέβαλε το Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης στον «Ντίνο», που παραδέχτηκε ότι του ανήκει ο σουγιάς που βρέθηκε στο αυτοκίνητό του, το οποίο ενεπλάκη στο επεισόδιο της δολοφονίας του Άλκη Καμπανού.

Ο 22χρονος οδηγήθηκε στο αυτόφωρο, με την κατηγορία της παράνομης οπλοκατοχής, καθώς βρέθηκε σουγιάς στο όχημά του, το οποίο εμπλέκεται στο επεισόδιο της στυγερής δολοφονίας του Άλκη Καμπανού, από το οποίο κατέβηκαν οι δράστες.

 

Ο Τ.Κ., επονομαζόμενος «Ντίνος», παραδέχτηκε στην απολογία του ότι του ανήκε ο σουγιάς που βρέθηκε στο αυτοκίνητο, λέγοντας όμως πως τον χρησιμοποιούσε όταν πήγαινε για ψαροντούφεκο ή κάμπινγκ. Επίσης κατέθεσε κι ένας φίλος του, λέγοντας ότι πήγαιναν μαζί για ψάρεμα και του είχε πάρει ο ίδιος δώρο το εν λόγω μαχαίρι.

 

«Τα τελευταία τρία χρόνια κάνω ψαροντούφεκο, είναι σπορ για όλο τον χρόνο. Ακόμα και τον χειμώνα ψαρεύω χταπόδια. Το μαχαίρι το χρησιμοποιούσα για να αφαιρέσω τα λέπια από τα ψάρια ή να κόβω δίχτυα», είπε ο 22χρονος.

 

Το Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης του επέβαλε ποινή φυλάκισης έξι μηνών με αναστολή και πρόστιμο 1.2000 ευρώ.

 

Στο μεταξύ διάταξη με την οποία δημοσιοποιούνται τα στοιχεία ταυτότητας και φωτογραφίες των δώδεκα κατηγορουμένων για τη δολοφονική επίθεση εναντίον του 19χρονου Άλκη, εκδίδει η Εισαγγελία Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης, κατόπιν αιτήματος της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης.

Κατά πληροφορίες, η διάταξη θα έχει ισχύ δύο μηνών και σκοπός είναι η τυχόν αναγνώρισή τους από άλλα θύματα οπαδικής βίας


Τα άρθρα και τα σχόλια που δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν αποκλειστικά τους συγγραφείς. Η ιστοσελίδα μας δεν λογοκρίνει τις γνώμες κανενός.

Ακολουθήστε τις ειδήσεις του speaknews.gr στο Google News πατώντας εδώ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ