Οργή της ΠΑΕ ΠΑΟΚ για το πανό των οπαδών

Οργή και αγανάκτηση στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ για το πανό που κρεμάστηκε στη Θ4, κατά τη διάρκεια του αγώνα με τη Μίντιλαντ, για το Europa Conference League. «Παρήλθε ο ΠΑΟΚ της τσάμπα μαγκιάς. Μια χούφτα ντροπιάζουν εκατομμύρια φιλάθλους μας», είναι η ξεκάθαρη θέση της διοίκησης.

Η χθεσινή αμετροέπεια μικρής μερίδας οπαδών της ομάδας με την ανάρτηση ενός πανό υποστηρικτικού για τους έγκλειστους υπόδικους της δολοφονίας του Άλκη Καμπανού, προκάλεσε την οργή και δυσφορία της διοίκησης του ΠΑΟΚ.

Όπως αναφέρεται από τον Δικέφαλο:

«Ρητά και κατηγορηματικά εκφράζουμε τον αποτροπιασμό μας από το γεγονός οτι κάποιοι επιμένουν να θεωρούν τους εαυτούς τους μεγαλύτερους από τον ίδιο τον ΠΑΟΚ. Περιθωριακά και κατάπτυστα πανό και αυτοκαταστροφικές αντιδράσεις στον ΠΑΟΚ των τίτλων και των σπουδαίων βραδιών σαν το χθεσινό δεν έχουν πια θέση. Κάποιοι δυσκολεύονται να το αντιληφθούν, αλλά ο ΠΑΟΚ τσιφλίκι της τσάμπα μαγκιάς έχει παρέλθει ανεπιστρεπτί. Το οφείλουμε στα εκατομμύρια φιλάθλων μας που ντρέπονται για τις πράξεις μιας χούφτας ανθρώπων».


Τα άρθρα και τα σχόλια που δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν αποκλειστικά τους συγγραφείς. Η ιστοσελίδα μας δεν λογοκρίνει τις γνώμες κανενός.

Ακολουθήστε τις ειδήσεις του speaknews.gr στο Google News πατώντας εδώ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ