Παναθηναϊκός-Φοίνικας Σύρου στο Κύπελλο… κεκλεισμένων των θυρών!

Ντέρμπι έβγαλε η κληρωτίδα στα προημιτελικά του κυπέλλου Ελλάδος στο βόλεϊ των ανδρών, με τον Παναθηναϊκό να υποδέχεται τον Φοίνικα Σύρου, σε ένα ματς κεκλεισμένων των θυρών!
Τα βλέμματα στο κλειστό του Αμαρουσίου, καθώς μετά την κλήρωση που έγινε στα γραφεία της ΕΟΠΕ, προκύπτει σπουδαίο ντέρμπι μεταξύ Παναθηναϊκού και Φοίνικα, για τη φάση των «8» του κυπέλλου Ελλάδος στο βόλεϊ των ανδρών (9/03).

Ο Παναθηναϊκός θα υποδεχτεί τον Φοίνικα Σύρου, στο πιο ενδιαφέρον ματς της προημιτελικής φάσης, σε έναν αγώνα που θα διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών, καθώς οι πράσινοι θα εκτίσουν την δεύτερη αγωνιστική της τιμωρίας τους, δεδομένου ότι το παιχνίδι θα διεξαχθεί την επόμενη Τετάρτη (9/03).

Αντίθετα, κερδισμένοι ήταν ΠΑΟΚ, Ολυμπιακός και ΟΦΗ, με τον τελευταίο να πέφτει πάνω στον Φοίνικα Πολίχνης που βέβαια στην Pre League κυνηγάει την άνοδο και στον προηγούμενο γύρο απέκλεισε την Κηφισιά.

Τα παιχνίδια είναι μονά με τους νικητές να πηγαίνουν στο Final-4.

Αναλυτικά τα ζευγάρια:

Παναθηναϊκός – Φοίνικας Σύρου
Ολυμπιακός – Μίλωνας
ΑΣ Κέρκης Σάμου – ΠΑΟΚ
Πήγασος Πολίχνης – ΟΦΗ


Τα άρθρα και τα σχόλια που δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν αποκλειστικά τους συγγραφείς. Η ιστοσελίδα μας δεν λογοκρίνει τις γνώμες κανενός.

Ακολουθήστε τις ειδήσεις του speaknews.gr στο Google News πατώντας εδώ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ