Ηρακλής: Δεν έγινε δεκτό το αίτημα για αναβολή-Με οκτώ παίκτες κόντρα στον Ολυμπιακό

Η προετοιμασία του Ηρακλή, ενόψει του αγώνα με τον Ολυμπιακό (12/03) κυλούσε με πολλά προβλήματα και λόγω κρουσμάτων κορωνοϊού και με το φόβο της διασποράς οι «κυανόλευκοι» είχαν αιτηθεί την αναβολή του αγώνα, αίτημα που δεν έγινε δεκτό.

Οι προπονήσεις του Γηραιού την τελευταία εβδομάδα πραγματοποιήθηκαν μετ’ εμποδίων καθώς η ομάδα δεν ήταν πλήρης, με τέσσερις παίκτες ασθενείς, έναν τραυματία και δύο κρούσματα κορωνοϊού.

 

Οι «κυανόλευκοι» και υπό το φόβο διασποράς είχαν ζητήσει από τον ΕΣΑΚΕ την αναβολή του αγώνα με τον Ολυμπιακό (12/03) για τη 17η αγωνιστική του πρωταθλήματος, ωστόσο το αίτημα δεν έγινε δεκτό καθώς η διοργανώτρια αρχή απάντησε στους «κυανόλευκους» ότι δεν συντρέχουν λόγοι αναβολής, αφού σύμφωνα με το επικαιροποιημένο πρωτόκολλο του ΕΣΑΚΕ, απαιτούνται τέσσερα επιβεβαιωμένα κρούσματα κορονοϊού για να αναβληθεί ένα παιχνίδι. Ο Ηρακλής, με αυτά τα δεδομένα  θα ταξιδέψει για την Αθήνα με έξι μέλη της ανδρικής ομάδας, έναν έφηβο κι ένα μέλος της παιδικής ομάδας.

 

Όπως αναφέρουν οι «κυανόλευκοι»:

 

Από τη στιγμή που το αίτημα, το οποίο κατέθεσε ο Ηρακλής, ζητώντας αναβολή της αυριανής (12/03, 20:00, ΕΡΤ3) εκτός έδρας αναμέτρησης με τον Ολυμπιακό, απορρίφθηκε από τον ΕΣΑΚΕ, η ομάδα θα ταξιδέψει στην Αθήνα με έξι παίκτες της ανδρικής ομάδας, έναν έφηβο κι ένα μέλος της παιδικής ομάδας. Δυο παίκτες έχουν διαγνωστεί θετικοί στον Covid 19, ενώ από ίωση ταλαιπωρούνται οι Σταμάτης, Παπαδάκης, Χαριτόπουλος και Abrams. Οι «κυανόλευκοι» ολοκλήρωσαν σήμερα (11/03) την προετοιμασία τους, με μια μεσημεριανή προπόνηση στο Ιβανώφειο.

 

Την αποστολή του ΗΡΑΚΛΗ αποτελούν οι εξής καλαθοσφαιριστές: Woods, Henry, Σκορδίλης, Garrett, Πετανίδης, Dolezaj, ο έφηβος Παναγιώτης Αργυρούλης (16 χρ., 1,94 μ.) και το μέλος της παιδικής ομάδας, Γιάννης Κομνιανίδης (15, 1,81 μ.).


Τα άρθρα και τα σχόλια που δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν αποκλειστικά τους συγγραφείς. Η ιστοσελίδα μας δεν λογοκρίνει τις γνώμες κανενός.

Ακολουθήστε τις ειδήσεις του speaknews.gr στο Google News πατώντας εδώ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ